Servicetechnicus Werktuigbouwkunde, Den Helder
EQUANS
Alkmaar, North Holland,Netherlands
5 dagen geleden

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Servicetechnicus Werktuigbouwkunde, Nieuwe Haven, Marine - Den Helder Over de functie EQUANS streeft voortdurend naar de beste service voor haar klanten en combineert daarbij vakmanschap, de modernste techniek, veiligheid en duurzaamheid.

In deze functie ben verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen aan de gebouw gebonden installaties en utiliteiten van de Nieuwe Haven van de Marine in Den Helder.

Op dit grootschalige terrein staan vele panden en installaties die bijdragen aan het goed functioneren van deze organisatie, waardoor jouw functie als Servicetechnicus hier van groot belang is! Dit ga je doen als Servicetechnicus Werktuigbouwkunde

 • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan de gebouw gebonden installaties en utiliteiten, volgens de gemaakte afspraken met de klant;
 • Het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op werktuigbouwkundig gebied;
 • Het opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten;
 • Het tijdig signaleren van eventuele problemen en het uitbrengen van advies richting de klant in samenspraak met collega’s;
 • Het uitvoeren van klein- en grootschalige modificaties en reparaties;
 • Het draaien van storingsdiensten.
 • Dit neem je mee

  Voor het zelfstandig uitvoeren van deze onderhoudswerkzaamheden is het belangrijk dat je ervaring hebt met werktuigbouwkundige gebouw gebonden installaties, utilitaire installaties en / of warmte- en koudetechniek.

  Kennis van en ervaring met elektrotechniek is daarbij een pré.

 • Een afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4 in Werktuigbouwkunde;
 • Enkele jaren ervaring met technisch onderhoud in een relevante sector;
 • Je werkt nauwkeurig, bent resultaatgericht en kunt goed communiceren;
 • Je bent fysiek fit genoeg om veel in beweging te zijn.
 • Wat bieden wij je Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Ook investeren we graag in jou middels opleidingen en trainingen, zodat je je kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen daar een tablet en bedrijfsbus bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten maken hier onderdeel van uit.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  Wij zijn EQUANS EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.

  500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

  Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland.

  Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd : op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier