Assistent accountant (administraties)
Vinken Recruitment
Eindhoven, NL
11 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als assistent accountant ga je je bezig houden met het boeken en controleren van de financiële administraties. Je stelt rapportages op, verzorgt de btw-

aangiften en bereidt de jaarrekeningen voor. Je kunt zelf je planning indelen en bent dus ook zelf verantwoordelijk voor het bewaken van je planning.

En mocht je er niet uit komen, dan heb je een team van 4 collega's die vergelijkbare werkzaamheden verrichten, zodat je altijd ergens terecht kunt met je vragen.

Je krijgt de mogelijkheid om verder te studeren wanneer je dat wilt of aanvullende cursussen te volgen. En de contacten met je klanten?

Die onderhoud je zelf en dat maakt je functie heel afwisselend.

Functie eisen

Wij zoeken een assistent accountant die een mbo bedrijfsadministratie of accountancy heeft afgerond en al enige ervaring heeft opgedaan.

Iemand die nog niet alles weet, maar durft te vragen. Iemand die niet gelukkig wordt van de hele dag analyseren, maar die onder de mensen wil zijn.

Iemand die zijn energie weet over te brengen op zijn omgeving en die openstaat voor ontwikkeling. Wil je kennis maken met het kantoor?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Wat krijg je

Het salaris ligt tussen de € 1.900,00 en € 2.400,00, afhankelijk van je ervaring. Je krijgt 28 verlofdagen en krijgt de mogelijkheid om 10 verlofdagen bij te kopen (op fulltime basis).

Je krijgt een telefoon en een onkostenvergoeding en bent onderdeel van een team van ervaren collega's die jou kunnen ondersteunen in je ontwikkeling.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier