Ben jij de Senior Android Developer die dit team zoekt?, Schiedam
CareerValue B.V.
Schiedam, NL
4 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Je komt hier een autonoom werkend SCRUM team versterken. Ze stimuleren hier de samenwerking tussen Developers enorm en zien graag dat iedereen met en van elkaar leert.

Je gaat werken aan diverse apps voor veel verschillende klanten, zo kan het zijn dat je de ene keer een app ontwikkelt voor een groot attractiepark, en de andere keer een app aan het ontwikkelen bent voor een organisatie in de automotivebranche.

Maar je kunt ook denken aan het ontwikkelen van apps voor organisaties in de zorg, evenementenbranche of goede doelen. Er wordt creativiteit van je gevraagd om al deze verschillende partijen van passende apps te voorzien, je bent tevens sterk in het vertalen van de wens van de klant naar een prachtige app en je hebt vanzelfsprekend oog voor de perfecte User Experience en User Interface.

Functie-eisen :

 • Je bent specialist op jouw vakgebied, hiervoor heb je minimaal 5 jaar ervaring;
 • Je hebt uitstekende kennis van Android , Java , Kotlin en Android Studio ;
 • Anderen kunnen veel van je leren - jij brengt jouw kennis en kunde graag over;
 • Je houdt ontwikkelingen in jouw vakgebied nauw in de gaten;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met Agile werken.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Binnen deze organisatie zoeken ze versterking voor het Mobile team, dat maakt dat zij momenteel een vacature hebben voor een Senior Android Developer.

  Je komt hier bij een financieel gezonde organisatie te werken met vestigingen in Nederland en het buitenland. Wat ze binnen deze organisatie ontzettend belangrijk vinden, is het samenwerken.

  Dat maakt dat er weinig hiërarchie heerst, maar dat zij er des te meer voor staan om gezamenlijk een doel te bereiken. De apps die je hier gaat ontwikkelen bouw je na overleg met je klanten, jij voorziet ze van goed advies en neemt het gehele proces in handen.

  Je gaat dit doen aan de hand van de nieuwste technieken, waaronder React, Azure en Xamarin.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier