HBO stageplaats
The Activity Company
The Hague, NL
6 dagen geleden

The Activity Company is een snelgroeiend evenementenbedrijf in bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. We opereren voornamelijk in Scheveningen, Den Haag en Rotterdam.

We verzorgen 50 verschillende activiteiten zoals Expeditie Robinson, Wie is de Verrader (Mol), Escape Room en "Teambuilding Games".

Wat kunnen wij jou bieden?

Je krijgt een uitdagende, leuke en leerzame HBO stageplaats waar je een kijkje kunt nemen in onze spreekwoordelijke keuken.

Je zult aan de slag gaan als activiteitenbegeleider waarbij je snel doorgroeit naar coördinator.

Maar het kan nog verder gaan, je zou daarnaast creatief aan de slag kunnen gaan om activiteiten te ontwikkelen, mee te werken aan het verwerken van klantaanvragen (adviserende rol, geen keiharde sales) en de dagplanning in orde te maken.

Zo kun je alle facetten van een klantaanvraag van A tot Z doorlopen, afhankelijk van jouw stageopdracht en ambities natuurlijk.

Wat verwachten wij van jou?

Om bij ons te kunnen werken, verwachten we dat je enkele kerncompetenties bezit :

Om (snel) in staat te zijn om een groep te kunnen begeleiden moet je naast communicatieve vaardigheden ook een bepaalde mate van durf en overtuigingskracht hebben.

Wij ondersteunen je natuurlijk en je zult eerst met de activiteiten beginnen die makkelijk te begeleiden zijn, zodat veel vanzelf zal gaan. Dat scheelt veel.

Je kan daarnaast goed hoofd- van bijzaken onderscheiden, geordend en zelfstandig werken, creatief omgaan met praktijksituaties en beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Ook vind je het leuk om met veel dingen tegelijkertijd bezig te zijn, maar zorg je er wel voor dat alles stuk voor stuk goed afgerond wordt.

Ofwel je laat je niet snel uit het veld slaan!

Ten slotte heb je affiniteit met de branche en ben je bovenal enthousiast, heb je een open houding en houd je van een grapje op zijn tijd.

Dan zul je zien dat jij je snel in ons team thuis voelt.

Informatie met betrekking tot de stage

Voor onze stageplaatsen passen de volgende opleidingen het beste bij wat wij bieden : HBO Sportmanagement, Eventmanagement, Leisuremanagement (vrijetijdsmanagement), Toerisme en HTRO.

Als jouw opleiding er niet bij staat, schroom niet en meld je dan toch aan!

Het zal gaan om een meeloopstage en de studenten zullen in zijn totaliteit minimaal 20 weken meelopen. We verwachten dat je ca.

2 / 4 van de zaterdagen voor ons werkt en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Ten slotte moet jouw stage grotendeels in de periode tussen februari en november vallen.

The Activity Company is een erkend leerbedrijf.

Overige informatie

 • Startdatum : flexibel
 • Stagevergoeding : €200-€350 bruto per maand.
 • Optie om aansluitend bij ons te blijven werken tegen normaal salaris
 • Werklocatie : Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Amsterdam en thuis
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier