Calculator
BAM Infra Nederland
Bunnik, NLD
5 dagen geleden

Jouw missie

Als calculator ga je deel uitmaken van een bedrijf wat een heel betrouwbare leverancier is en zijn afspraken nakomt. Wij weten bovendien constant een zeer hoog kwaliteitsniveau te handhaven en kennen de wensen van onze klanten door en door.

Aannemers selecteren ons dan ook steeds vaker als co-maker bij het uitvoeren van omvangrijke projecten. Zo verzekeren zij zich van continuïteit in het bouwproces.

Je bent actief betrokken in de ontwerp- en prijsvormingsfase van meerdere projecten, in deze functie werk je zowel zelfstandig, maar ook samen met Technisch Ontwikkelaars, de Tendermanager en de Projectleider.

Je maakt kostprijsberekeningen van alle bouwkundige werkzaamheden. Draagt zorg voor interne (inkoop, werkvoorbereiding en uitvoering) afstemming met de onderaannemers en leveranciers.

Je houdt rekening met eventuele tijdsconsequenties. Je houdt je bezig met het begroten van een stafbezetting en ABK. Je vraagt prijzen en offertes aan van materiaal- en toeleveringen en beoordeelt deze.

Wat breng je mee?

 • De Calculator Bouwkunde die wij zoeken heeft idealiter kennis en ervaring van integrale projecten. Je kent de bouwwereld als geen ander, met name ten aanzien van leveranciers en onderaannemers!
 • Je bent nieuwsgierig en bent altijd op zoek naar verbeteringen en innovaties in je eigen werk en dat van je collega’s.
 • Verder beschik je over het volgende :

 • Je hebt mbo / hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent een kei in het ontdekken van afwijkingen in de klantvraag en vertaalt deze naar oplossingen;
 • Je hebt gevoel met calculeren! Wellicht heb je eerder gecalculeerd?
 • Kennis van Microsoft Office programma’s en calculatietools;
 • Je kunt goed schakelen met verschillende stakeholders.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Werken bij ons, is werken bij een organisatie om trots op te zijn. Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid in een dynamische en informele omgeving met een goed, competitief en marktconform salaris.

 • Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Veel afwisseling in je werk aangezien je aan de slag gaat met verschillende projecten;
 • Je werkt vaak integraal met collega’s uit verschillende disciplines. Zo doe je veel nieuwe kennis en contacten op!

  Wie zijn wij?

  Houtindustrie Stam & Landman produceert al 35 jaar houten kozijnen, ramen en deuren inclusief beglazing. Onze producten worden samen met onze dochterorganisatie Gevelelementen Noord-Holland als totaalconcept in de vorm van een compleet gevelelement geleverd aan de bouw.

  Onze producten worden volledig afgestemd op de wensen van onze klanten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij zijn een platte organisatie waar een goede informele werksfeer heerst.

  Het betreft een fulltime functie waarbij de standplaats op dit moment Heerhugowaard is maar tevens een ambulante functie betreft door heel Nederland vanwege de landelijke dekking van onze producten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier