Projectleider WTB
Hollander Techniek
Apeldoorn, NL
2 dagen geleden

Als Projectleider WTB ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wat deze functie dan anders maakt dan de functie die je nu uitoefent?

In deze functie kom je te werken in industriële omgevingen waar pojecten allesbehalve standaard zijn. Het Team Smart Factory houdt zich namelijk bezig met multidisciplinaire projecten in bijvoorbeeld cleanrooms of laboratoria.

Spreekt jou als projectleider dit aan en wil jij graag de volgende stap zetten? Kom dan ons team versterken!

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda.

 • Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan;
 • dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter.

  Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek.

  Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

  Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek.

  We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

  Jouw uitdaging als Projectleider Werktuigbouwkunde

  Als projectleider is jouw uitdaging helder. Namelijk het zorgdragen voor een goed verloop van projecten met alles wat daarbij komt kijken.

  Je krijgt te maken met complexe projecten waar veel innovatie bij komt kijken. Dit alles in industriële omgevingen waaronder cleanrooms en laboratoria.

  Je leunt hierbij op natuurlijk jouw eigen kennis, maar ook die van je collega monteurs, engineers en werkvoorbereider. Het is vanzelfsprekend dat jij als projectleider zorgt voor de aansturing van alle betrokkenen bij het project, waaronder de binnen- en buitendienst en partners waarmee we samenwerken.

  Daarnaast houd je de planning goed in de gaten, stuur je bij waar nodig en bewaak je de kwaliteit. Ook ben je een goede gesprekspartner voor de opdrachtgever en geloof jij in het opbouwen van een fijne relatie.

  Daarnaast woon je natuurlijk de bouwvergaderingen bij en voer je correcties door vanuit bijvoorbeeld meer- en minderwerk.

  We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

  Allereerst heb je ervaring als Projectleider in bijvoorbeeld de industrie of utiliteit. Hierbij beschik je over een afgeronde opleiding in de richting van werktuigbouwkunde.

  Verder vragen wij van onze collega projectleider :

 • je kunt van nature mensen meekrijgen door je overtuigingskracht;
 • je beweegt je gemakkelijk tussen verschillende type mensen;
 • je bent een kei in het brengen van structuur en overzicht;
 • je bent klantvriendelijk en kunt goed op verschillende behoeften inspelen.
 • Wat bieden we je als Projectleider Werktuigbouwkunde?

  Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei.

  Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst.

  We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Hierbij kun je denken aan :

 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
 • Smartphone en laptop
 • Collectieve ziektekostenverzekering
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier