Trainee Junior Projectleider (Brabant)
Bilfinger
HQ Rotterdam, NB, NL
1 dag geleden

Trainee / Junior Projectleider

Junior Projectleider / Trainee Insulation

Locatie : Haven van Antwerpen

Bilfinger Industrial Services is in de regio Antwerpen op zoek naar een Junior Projectleider / Trainee Insulation.

Ben jij van het snelle schakelen en lijkt het je een uitdaging om projecten tijdig te realiseren o.b.v. beschikbaar materiaal en personeel? Lees dan snel verder!

Wat houdt deze functie in?

Je begint met het leren kennen van de organisatie Bilfinger en de eisen van de klant waar je aan de slag gaat. Afhankelijk van je ervaring, opleiding en achtergrond krijg je al snel eigen (deel) taken en (leidinggevende) verantwoordelijkheden op het niveau van Uitvoerder.

Op termijn word je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het compleet uitvoeren en opleveren van onze isolatie projecten.

Je ontwikkelt je op alle vlakken en je krijgt in de komende jaren de kans om door te groeien tot een volwaardig Projectleider.

We maken een maatwerk begeleiding- en opleidingsplan voor jou waar je je energie in kwijt kunt en waarin je actief wordt begeleid.

Lees hier het verhaal van één van de collega's. Van het geven van leiding en het omgaan met grote verantwoordelijkheden tot het coördineren van projecten en het bijwonen van vergaderingen en kick-offs.

De vele gevarieerde contacten, de grote (financiële) belangen en de afwisselende werkzaamheden maken dat geen dag voorspelbaar is.

Juist dat vraagt om snel schakelen en een paar schouders dat wel wat gewicht aankan.

Hoe jij echt het verschil maakt? Door het :

 • zorgdragen voor de financiële kant van onze projecten;
 • voorbereiden van offertes en opdrachten, in samenwerking met je collega’s;
 • opstellen van de personeels- en materiaalplanning, waarvan je vervolgens de voortgang in de gaten houdt;
 • zijn van een gesprekspartner voor klanten, onderaannemers, derde partijen en collega’s op de plant en binnen ons bedrijf.
 • Wat heb jij te bieden?

  Leergierig en doortastend; dit ben jij!

  Toezien en simpelweg wachten totdat iets in onze schoot valt, dat is niet hoe wij in het leven staan. Ook jouw leven vraagt om meer uitdaging : je stroopt je spreekwoordelijke mouwen zo snel op dat zelfs wij onder de indruk zijn.

  Je geeft gas bij als dat nodig is, maar weet ook goed wanneer je op de rem moet trappen als iets niet haalbaar is. Met je commerciële aanleg en sterke communicatieve skills bind je zowel opdrachtgevers als collega’s aan je.

  Onze ideale junior projectleider :

 • beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting, zoals technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of civiele techniek;
 • heeft enkele jaren werkervaring in soortgelijke functie of op minimaal niveau van Uitvoerder;
 • is praktisch ingesteld en gaat voor doen’ in plaats van mooi vertellen’;
 • beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend;
 • is woonachtig aan de grens met België, op maximaal 30 autominuten reisafstand van de haven van Antwerpen.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een bonusregeling die kan oplopen tot 1,5 maandsalaris, afhankelijk van bedrijfsresultaat en persoonlijke doelstellingen;
 • Een leaseauto;
 • 25 verlof- en 7 adv-dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Mogelijkheden tot verdere ontwikkeling bij onze Bilfinger Academy;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Contact

  Voor vragen kan je contact opnemen met Isabelle Meijers, HR Business Partner op telefoonnummer +31 6 22 96 78 87

  Reageer direct via de solliciteer nu’ button!

  Wij zijn Bilfinger

  Bilfinger Industrial Services is dé multidisciplinaire partner voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets.

  Onze toegevoegde waarde ligt in onze jarenlange kennis en ervaring, onze brede dienstverlening en een optimale focus op een veilig en efficiënt verloop van werkzaamheden.

  De waarden HSEQ, integriteit, vertrouwen en respect, veerkracht en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

  Ons brede servicepakket bestaat o.a. uit isolatie, steigerbouw, painting, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming, lawaaibeheersing en rope access.

  Wij zijn actief in de marktsectoren petrochemie, chemie, olie en gas, farma, food, energie, staal en maritiem. Wereldwijd telt Bilfinger zo’n 36.

  000 medewerkers. In Nederland en België werken dagelijks meer dan 1.300 medewerkers vanuit onze acht vestigingen. Daarnaast werken er voor Bilfinger nog eens 1.

  200 medewerkers via VCU-gecertificeerde bedrijven. Ons hoofdkantoor in Nederland bevindt zich in Rotterdamse haven.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier