Tax Manager VPB
Meijburg & Co
Zwolle, NL
5 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een combinatie van vaktechniek, cliëntencontact en strategisch denken op zowel nationaal als internationaal niveau?

Meijburg & Co, een van de top belastingadviesbureaus van Nederland, is per direct op zoek naar een Tax Manager voor haar VPB-praktijk in Zwolle.

VPB De VPB-praktijk van Meijburg & Co in de regio Noord-Oost (kantoren Zwolle, Enschede en Arnhem) bestaat uit ruim circa 40 specialisten die zich dagelijks bezig houden met een grote diversiteit aan VPB-vraagstukken van onze cliënten.

De fulltime uitoefening van dit specialisme en de samenwerking met internationale KPMG-kantoren waarborgt een ongekend kennis- en ervaringsniveau op alle VPB-relevante terreinen.

Hierbij wordt binnen Meijburg & Co uiteraard nauw samengewerkt met een groot aantal andere fiscale disciplines.

Functie Als Tax Manager zul je zowel binnenlandse als buitenlandse cliënten adviseren op een breed VPB-gebied. Je signaleert belangrijke ontwikkelingen binnen de VPB en informeert je cliënten hier proactief over.

Samen met een Partner en / of Senior Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van een uitmuntende cliëntrelatie en acquireer je nieuwe cliënten.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die een opleiding fiscaal recht of fiscale economie (WO) heeft afgerond en tussen de 3 en 6 jaar werkervaring heeft op VPB-gebied.

De ideale kandidaat heeft gevoel voor commercialiteit, is proactief en ondernemend. Een uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is vereist.

Wij bieden

Een veelzijdige, afwisselende functie met veel vrijheid in een professionele organisatie, waarbinnen zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

De korte lijnen zorgen voor snel schakelen met collega’s. De werksfeer wordt, mede door de open-deuren-cultuur’, als zeer prettig ervaren.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden :

 • 27 vakantiedagen
 • Premievrij pensioen
 • Leaseauto
 • Deelname MLTC
 • Collectieve zorgverzekering
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier