Afstudeeronderzoek Social Media Marketing (NL)
Belsimpel
Groningen, NL
4 dagen geleden

Je opdracht

De social media strategie van Belsimpel en Gomibo focust zich op twee kanalen : Instagram en Facebook. Op dit moment hebben de kanalen gecombineerd een organisch bereik van ongeveer 20.

000 volgers. We halen echter de meeste waarde uit social media door content te sponsoren : per jaar bereiken we op die manier miljoenen mensen in Nederland.

Elke post kunnen we uitgebreid analyseren en levert dus veel interessante informatie op over bijvoorbeeld het gedrag van klanten of de effectiviteit van kanalen en content.

De onderzoeksmogelijkheden zijn dus eindeloos, er is nog veel mogelijk om onze huidige social media strategie te verbeteren!

Samen met jou kijken we naar een onderwerp dat goed aansluit bij de eisen vanuit de Universiteit en jouw persoonlijke voorkeuren.

Het kan bijvoorbeeld interessant zijn om de verschillen tussen Facebook en Instagram te onderzoeken. Wat werkt er goed op Facebook en wat beter op Instagram?

Wat voor soort advertenties werken het beste? Verschilt de effectiviteit van een bepaald type advertentie per product categorie?

En op welke manier kunnen we ons publiek het best targeten? Ook zijn er mogelijkheden om onderzoek te doen naar onderwerpen die je vaak voorbij komen tijdens je studie zoals : brand awareness, brand engagement en purchase intention.

Eén ding staat vast : jouw analyse en de uitkomsten van je onderzoeken worden direct gebruikt om de social media strategie van Belsimpel en Gomibo te verbeteren.

Hoe ziet afstuderen bij Belsimpel eruit?

Voordat je begint, bespreken we je opdracht en ambities samen met je begeleider in detail. Op deze manier is alles helder voor jou, ons en de universiteit en kun je zo snel en goed mogelijk van start.

Tijdens je gehele onderzoek krijg je begeleiding van slimme teamleden en toegang tot alle informatie die je nodig hebt. Je gaat direct zelf aan de slag, wij geloven dat je op die manier het meeste kunt leren.

Zo kun je vanaf dag 1 impact maken.

Na je afstuderen

Wat jammer dat deze prachtige tijd erop zit! Maar door je afstudeerproject heb je wel kunnen uitzoeken wat je het leukste vindt en weet je hoe het is om bij ons te werken.

Als dit van beide kanten goed is bevallen, kun je na je afstuderen fulltime aan de slag om onze marketing naar een nog hoger niveau te tillen.

Wat bieden wij?

Naast een goede stagevergoeding en speciale bieden wij ook :

Alle ruimte voor talent

Maak het proces mee van A tot Z

Volop doorgroeimogelijkheden

Inzet gaat nooit onopgemerkt voorbij

Begeleiding & support

Leer van ervaren collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

Je volgt een studie op WO-niveau en bent op zoek naar een afstudeerproject!

 • Jij hebt een passie voor marketing en het liefst wil hier in je professionele carrière in doorgroeien
 • Je bent kritisch en bekijkt problemen altijd van meerdere kanten.
 • Je bent niet tevreden met het eerste en beste resultaat dat je krijgt maar streeft altijd naar het maximaal haalbare.
 • Het allerbelangrijkste vinden we dat je gemotiveerd, proactief en leergierig bent
 • Vanaf februari ben je min. 4 dagen per week beschikbaar. Je kunt deze dagen flexibel inplannen.
 • Gomibo Festival

  Ben jij er volgend jaar ook bij?

  Bij Belsimpel gaan we iedere dag tot het uiterste voor onze klanten. Dat is met miljoenen mogelijke combinaties best een uitdaging, maar wel een die we met beide handen aangrijpen.

  Word je hiervan net zo enthousiast als wij en ga jij ook voor de absolute tien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier