PIJPFITTER / LASSER
Jongens van de Witt
Pernis
18 uur geleden
source : Techniekwerkt

Voor één van onze opdrachtgevers gevestigd te Pernis, een flexibel, wereldwijd georiënteerd scheepsreparatiebedrijf die 24 / 7 service biedt, zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende Pijpfitter / Lasser.

Met ervaren technici voeren zij reparaties uit aan boord, in de haven, tijdens de vaart of in de werkplaats. Waar ter wereld ook de service gewenst is, onze opdrachtgever kan vanuit de goed uitgeruste werkplaats alle voorbereidingen treffen om de reparaties zo goed mogelijk uit te voeren.

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een consortium van bedrijven die gezamenlijk bekend staan als een wereldwijde dienstverlener.

Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is deze opdrachtgever in staat om een total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

Door deze bijzondere samenwerking is onze opdrachtgever in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water.

Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende Pijpfitter / Lasser die op locatie zelfstandig kan inmeten, fitten en in staat is om op juiste wijze het leidingwerk te lassen.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel en betrouwbaar. Het betreft een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Je komt terecht in een team van professionele mensen met passie voor hun vak. Samen werken aan een optimale dienstverlening is voor de opdrachtgevers het ultieme doel!

Taken & verantwoordelijkheden

 • Zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren zoals; inmeten, fitten en leidingwerk lassen;
 • Je werkt servicegericht en levert kwaliteit binnen de afgesproken tijd;
 • Je hebt veel ervaring met het lezen van tekeningen en schetsen.
 • Functie eisen

 • Je bent in het bezit van gekwalificeerde / gecertificeerde lasprocessen, proces 111, 138-136 en eventueel 141;
 • Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B(E )en bij voorkeur een VCA certificaat;
 • Je bent flexibel in werktijden, geen 9 5 mentaliteit;
 • Je bent proactief, gedreven, enthousiast en resultaat- en klantgericht;
 • Je bent bereid (periodiek) scholing te volgen;
 • Reisbereidheid en fulltime beschikbaarheid zijn vanzelfsprekend.
 • Wij bieden jou

  Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en snel groeiende organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving.

  Jouw ontwikkeling en inzetbaarheid is erg belangrijk voor deze organisatie en daar willen ze graag in investeren; een markt conform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen maakt hier onderdeel van uit.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier