Monteur
Voort
Werkendam, NL
5 uur geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Vanden Heuvel helpt u met het vinden van de beste machine voor elkeklus op het gebied van heien, hijsen engrondverbetering, ook als deze nog niet bestaat.

Wijbestempelen onszelf als serviceprovider. Dat wil zeggen dat we naast de verkoop van materieel in staat zijn een machine vanhoge kwaliteit te ontwerpen én bouwen.

Onsteam maakt gebruik van de modernste technieken en innovaties. Datvraagt om behoorlijk wat flexibiliteit en vakkundigheid.

We vindenonszelf keer op keer opnieuw uit en dat doen we voor onze klanten,al 70 jaar lang. Elke dag werken wij samen om voorop te blijvenlopen en daarmee halen we het beste uit onszelf én anderen.

Wevoelen ons betrokken vanuit een klantgerichte visie, en denken meemet onze klant van ontwerp tot en met het eindresultaat.

Functieomschrijving

Dewerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samen bouwen van modulesen machines, aan de hand van tekeningen, onderdelenlijsten, foto’sof werkinstructies.

Daarnaast werk je regelmatig mee aan reparatiesvan (funderings)machines, waarbij afhankelijk van je kennis enervaring zowel mechanische, hydraulische als elektrischewerkzaamheden voor kunnen komen.

Functie-eisen

We zijn voordeze rol opzoek naar een klantgerichte, kwalitatief werkende,professionele en flexibele monteur met minimaal MBO werk- endenkniveau (verkregen door opleiding OF ervaring.

Enige ervaringmet bouw, grond en / of landbouwmechanisatie is een pré maar wenodigen kandidaten die dit niet hebben ook van harte uit tesolliciteren.

Uiteraard vragen we in die flexibiliteit geen 9 tot 5mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie kom je het eerste jaar bij Voort indienst! Binnen dit jaar gaan we samen werken aan jouw ontwikkeling.Dit doen we door enerzijds een passend salaris aan te bieden!Daarnaast krijg je van ons een budget ter waarde van € 1.

250,- watvrij besteedbaar is aan cursussen en / of opleidingen. Aan de VoortAcademy kun je ook nog eens 3 trainingen volgen.

Daarnaast volgen wij de voorwaarden die de opdrachtgeverhanteert. Dat wil zeggen 25 vakantiedagen + 13ADV.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier