Senior Assistent Accountant
Schipper Accountants
Oud-Beijerland, NL
5 dagen geleden

Wie ben jij?

Als (senior) Assistent Accountant heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je bent in staat om zelfstandig jaarrekeningen samen te stellen en de administratieve dienstverlening op te pakken.

Dit doe je op kantoor, maar ook bij de klant. Gedreven door een sterk analytisch vermogen, richt jij je op de opzet en inrichting van de digitale klantendossiers.

Met de nodige communicatieve vaardigheden en opgedane kennis ga je regelmatig in gesprek met de klant. In deze functie word jij dan ook klaargestoomd tot een volwaardig sparringpartner.

Zo zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst samen succesvol zullen blijven!

Enthousiast, initiatiefrijk, flexibel en vakkundig zijn woorden die jou goed omschrijven. Daarnaast heb je sterke affiniteit met online dienstverlening en automatisering.

We werken bij Schipper o.a. met de pakketten : Basecone, Caseware, Twinfield, Exactonline en Visionplanner. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie of een mbo-opleiding aangevuld met relevante werkervaring.

Je vindt het daarnaast leuk om in contact te staan met zowel klanten als collega’s.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst : de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele en veel waarde hechten aan persoonlijk contact.

We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke die blijk geven van waardering.

Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend.

Met ruim 350 staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance.

Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Word ook de beste versie van jezelf!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier