Servicetechnicus werktuigbouwkunde Jeroen Bosch Ziekenhuis
Heijmans
's-Hertogenbosch, NL
6 dagen geleden

Dit ga je doen

Via je tablet krijg je een storing door. Een kapotte motor in de luchtbehandelingskast, een cv-ketel die hapert of een complexere situatie, zoals een chemicaliënkast in een laboratorium die stuk gaat.

Jij bent dé troubleshooter op locatie, gaat op de storing af en fixt het probleem. Vaak alleen, soms met hulp van andere monteurs.

Is het probleem verholpen? Dan meld je de storing af en informeer je de klant over de oplossing. Heb je nieuwe materialen nodig, dan bestel je die.

Ook voer je preventief onderhoud uit aan installaties. Eens in de acht weken heb je storingsdienst, dan ben je een week lang 24 uur per dag bereikbaar.

Met een vast team werk je op locatie bij onze klant het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

Wat je van ons mag verwachten

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een goed salaris. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt jouw vragen.

 • Het beste en nieuwste gereedschap.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een smartphone, tegen een kleine meerprijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kleinmetaal.
 • Dit ben jij

  Een techneut in hart en nieren die storingen graag bij de bron aanpakt. Dankzij jouw technisch en ruimtelijk inzicht én je analytisch vermogen kom jij tot bestendige oplossingen.

  Daarnaast communiceer je vlot. Je weet de klant duidelijk uit te leggen wat er aan de hand is met een installatie. Verder heb je :

 • Minimaal een mbo 4-diploma werktuigbouwkunde of vergelijkbaar niveau.
 • VCA-VOL. Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen.
 • Een rijbewijs B.
 • Jouw team

  Bij Heijmans Utiliteit Eindhoven werken zo’n zeventig collega’s aan de mooiste projecten en service- en onderhoudscontracten.

  Op de afdeling Service en Onderhoud werk je samen met veertig vakmannen en -vrouwen. Iedereen is benaderbaar en gefocust op ontwikkeling.

  De sfeer is gemoedelijk en al staat de klant altijd voorop; ruimte voor gezelligheid is er zeker. Ook werktijden en doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar.

  In deze functie werk je op locatie bij de klant het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den bosch. Heijmans is voor deze klant verantwoordelijk voor het werktuigbouwkundige onderhoud.

  Andere klanten zijn o.a. het , het , , en

  Werken bij Heijmans

  We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in.

  Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen.

  Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector.

  Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk.

  Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

  Reageer direct

  Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.

  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Harold Meijburg (Manager services) via 06 43235216

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier