Pentest Specialist
StackOps B.V.
Utrecht, Utrecht, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil jij meehelpen aan de beveiliging van mkb en enterprise bedrijven tijdens projecten in het binnen -en buitenland? Lees dan snel verder! Wat ga je doen?

Als pentester binnen deze organisatie bestaat de hoofdlijn van jouw werkzaamheden uit onderzoek. Met jouw analytisch vermogen ben je in staat om misconfiguraties, kwetsbaarheden in applicaties of servers en andere risico’s te achterhalen.

Door grondig te werk te gaan en brede kennis van de volledige IT-infrastructuur te hebben, weet jij welke risico’s een negatief effect hebben op het security beleid van de klant.

Na uitgebreid onderzoek te hebben gedaan, adviseer jij de klant middels rapportages hoe ze het beste op bepaalde kwetsbaarheden kunnen anticiperen.

Wie ben je? Minstens 5 jaar werk ervaring binnen de cyber security Afgeronde hbo-opleiding richting IT Security Aantoonbare programmeertaal kennis (Python, C++) In het bezit van relevante certificaten (CEH, OSCP, CISSP) Wat mag je verwachten?

Salaris indicatie van € tot € (Geschaald naar jouw ervaring) Mogelijkheid tot leaseauto Onbeperkte traingingsmogelijkheden Kans om mee te draaien in buitenlandse projecten Werken in een team van echte specialisten Waar ga je werken?

Deze organisatie is een pure security dienstverlener in de omgeving Utrecht. Hun diensten bestaan uit alles van pentesting tot aan het uitvoeren van audits.

Zij opereren voornamelijk in de financiële sector voor grote enterprise omgevingen. Verder is het een jong en ambitieus bedrijf met echte experts waarmee jij je security kennis kan delen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met : Jordy van den Bosch tel : 070 - 2 197 197 / 06 - 2843 4010

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier