Helpende(n)
De Parabool
Deventer, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Altijd al in de (gehandicapten)zorg willen werken, maar geen diploma? Lees dan verder!

We zijn op zoek naar medewerkers die in 16 weken opgeleid willen worden tot helpende met een erkend diploma. Je gaat tijdens de opleiding direct in de praktijk werken bij De Parabool.

Helpende(n) in opleiding

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. De teams ambulante dienstverlening ondersteunen en begeleiden mensen met een verstandelijke beperking die zelfstandig thuis wonen.

De leeftijd is divers en we stellen alles in het werk om net die extra ondersteuning en begeleiding te geven die nodig is om goed te kunnen functioneren in onze huidige maatschappij.

Wat ga je doen?

Word jij blij van een schoon huis? En is het jouw passie om alles tot in de puntjes opgeruimd te hebben? Zit organiseren en helpen in jou?

Dan zoeken wij jou! Onze cliënten worden ook blij van een opgeruimd huis, maar hebben hier wel hulp bij nodig. Jij zorgt voor rust, structuur en netheid bij de cliënt thuis.

Daarnaast ga je waar nodig ook samen boodschappen doen en koken. Je draagt bij aan een fijne sfeer in huis voor onze cliënten.

Je zult worden in gezet in de omgeving Deventer en Raalte.

Wie zoeken wij?

Je bent praktisch ingesteld en vindt het leuk om met mensen van verschillende leeftijden en achtergronden te werken. Je hebt een open en sociale houding en bent hulpvaardig.

Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van huishouding en eenvoudige verzorgende taken en vindt het leuk om clienten dit aan te leren.

Je bent bereid om een opleiding tot helpende te volgen en af te ronden.

Je vindt het prettig om zelfstandig te werken. Je vindt werken op onregelmatige tijden geen probleem. Je bent in het bezit van rijbewijs en auto.

Wat bieden we je?

 • Een opleiding tot helpende zorg en welzijn, niveau 2’ voor volwassenen. Deze opleiding start op 16 september 2022 en duurt 16 weken.
 • Iedere woensdag heb je een lesdag en daarnaast werk je 16 uur per week in de praktijk bij de Parabool. Zie voor meer informatie :

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het aantal uren stemmen we graag met je af. Minimaal 12 uur en maximaal 28 uur is mogelijk.
 • Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 25, max. € 2659,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Het werken bij een organisatie waar de lijnen kort zijn en waar gewerkt wordt in een informele en gemoedelijke sfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier