Opleiding tot operator
Olympia Uitzendbureau
Sassenheim, Zuid-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij je ontwikkelen binnen de foodbranche? Ben jij de kandidaat met de no nonsense mentaliteit die we zoeken? Lees dan nu verder! Voor een familiebedrijf in Sassenheim zijn wij ter uitbreiding van de vleeswaren snijlijnen op zoek naar een leergierige kandidaat die het vak als fulltime operator onder de knie wilt krijgen.

Je gaat hierbij in opleiding en je leert van de beste operators de fijne kneepjes van het vak.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je gaat als operator werken in twee ploegendiensten. Dat wil zeggen dat je de ene week werkt van 6.30 tot 15.30 uur en de andere week werk je van 15.

30 tot 00.30 uur. Iedere dag worden de vleeswaren op jouw afdeling met veel passie en zorg geproduceerd door middel van een productielijn.

Zo'n productielijn draait natuurlijk niet vanzelf! Het is daarom aan jou de taak ervoor te zorgen dat deze op de juiste manier wordt bediend.

Daarnaast check jij of de aangevoerde producten kwalitatief goed zijn aan de hand van voorschriften die je krijgt. Het is daarnaast ook belangrijk dat je regelmatig checkt hoe het proces verloopt en het apparaat bijstelt indien nodig.

Dit bedrijf heeft verschillende klanten zoals Albert Heijn, Jumbo etc. waaraan ze salades en vlees leveren. Je moet daarom erg adequate zijn tijdens de productiewissel, zodat het juiste etiquette op het bakje komt.

Kortom een super leuke afwisselende baan waar je, je koppie bij moet houden!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier