Accountmanager Wagenwerkplaats Amersfoort (Fulltime)
High Profile Events
Ede, NL
1 dag geleden

Taken

Kernwoorden : commercieel, sprankelend, communicatief, stevig in de schoenen staand,

proactief, oplossend vermogen.

Onze accountmanagers zijn de ambassadeurs van TeKa groep. Vanuit deze rol ben je verantwoordelijk voor de verkoop van evenementen o.

a. voor de Veerensmederij. Je bedient voornamelijk zakelijke opdrachtgevers.

Je signaleert kansen en mogelijkheden en denkt mee over (nieuwe) evenementenprogramma’s en concepten. Samen met de relatie bezoek je de locatie, presenteer je de mogelijkheden en bespreekt de wensen en eisen.

Je adviseert en schetst de diverse mogelijkheden.

Daarnaast verzorg je de offertes en bevestigingen. Hierbij krijg je ondersteuning van een gedegen binnendienst die de draaiboeken verder uitwerkt.

Je monitort voortdurend en zorgt na afloop voor een goede aftersales. Kortom, je doet er alles aan om in de doelstelling van onze relaties te voorzien en te zorgen voor een ongeëvenaard evenement.

Als Senior Account Manager ben je natuurlijk verantwoordelijk voor het waarborgen van een goed relatiebeheer met bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Vereisten

 • Je sprankelt, bent commercieel en staat stevig in je schoenen.
 • Je handelt proactief en adequaat.
 • Je denkt vanuit de opdrachtgever en kunt verbinding leggen tussen de wensen van de relatie en de mogelijkheden van de locatie.
 • Behoud en uitbouw van bestaande relaties en de ontwikkeling van nieuwe relaties zitten in je bloed;
 • Je begrijpt de hectiek en complexiteit van de evenementenbranche en kunt hier mee omgaan;
 • Je hebt de afgelopen vijf jaar een relevant netwerk opgebouwd en ervaring in de evenementenbranche of hotellerie;
 • Je hebt HBO denk- en werkniveau.
 • Wij bieden...

  Natuurlijk krijg je een prima salaris, reiskostenvergoeding en vakantiedagen. Maar laat dat niet de reden zijn om te reageren : We zijn een groeiend bedrijf waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.

  Jij krijgt veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en dus ruimte voor initiatief en competentieontwikkeling. Daarbij kun je rekenen op een zeer gemotiveerd salesteam, bestaande uit 20 personen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier