Onderhoudsmonteur Elektrotechniek
VDL Nedcar
Born, Netherlands
6 dagen geleden

Het is jouw verantwoordelijkheid om complexe storingen aan de productielijnen te verhelpen. Zodat we kunnen doen waar we goed in zijn : auto’s bouwen.

Werk jij graag met veel verschillende technieken en zou je graag willen werken met geavanceerde robots? Bij VDL Nedcar krijg je de ruimte om te laten zien wat je in huis hebt.

Onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Wat je doet als Onderhoudsmonteur E

Als Onderhoudsmonteur Elektrotechniek ben je direct betrokken bij het fabricageproces van het stokpaardjes van VDL Nedcar : de MINI en de BMW X1.

Want het is jouw verantwoordelijkheid om jouw lijnstuk vlekkeloos te laten draaien. Wanneer er storingen voordoen (tweedelijns) in de productielijn, ben jij er als de kippen bij en gebruik je jouw kennis en ervaring om dit te verhelpen.

Je werkt in deze rol nauw samen met de Operatoren en Engineers.

Verder bestaat je werkdag uit het :

 • Lokaliseren én verhelpen van complexe storingen;
 • Rapporteren van storingen in ons systeem SAP door middel van TAF’s;
 • Uitvoeren en optimaliseren van preventief onderhoud aan het binnen de Paintshop voorkomend equipment;
 • Geven van vakinhoudelijke kennis, zodat we ons equipment kunnen verbeteren. Wanneer deze voorstellen door het hoger management goedgekeurd worden, weet jij ze ook te implementeren.
 • Wat neem je mee?

  Als Onderhoudsmonteur E vinden we het belangrijk dat je passie hebt voor techniek. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en heb je het vermogen om situaties vooraf in te schatten en te prioriteren.

  Het werken met een bepaalde druk ervaar jij niet als vervelend en je hebt geen moeite om je aan te passen aan een veranderende omgeving.

  Verder voldoet jouw profiel aan de volgende eigenschappen :

 • Je hebt een technische mbo-4 opleiding afgerond, bijvoorbeeld Elektrotechniek of Industriële Elektriciteit;
 • PLC’s (zoals Siemens S7, Melsec), bus- / veiligheidssystemen en frequentieregelaars zijn voor jou niet onbekend en daarnaast heb je ook affiniteit met mechanische werkzaamheden;
 • Het spreken en schrijven van de Nederlandse taal is vanzelfsprekend. Ook kun je de Duitse en Engelse taal lezen, zodat het gebruik van onze (machine) handleidingen voor jou geen probleem is;
 • Omdat we in een 4-ploegenrooster werken, ben je flexibel ingesteld.
 • Eerlijkheid, ondernemend, betrokkenheid, samenwerken en waarderen zitten bij jou in je DNA.
 • VDL Nedcar biedt jou :

  Een heel uitdagende fulltime functie in een gedreven, no-nonsense-organisatie waarbinnen jij je kunt ontwikkelen en waarin jouw competenties ten volle worden benut.

  Je krijgt de unieke kans om bij te dragen aan de realisering van ons eindproduct in een omgeving waarbinnen samenwerking en ondernemerschap centraal staan.

  Verder kun je rekenen op :

 • Een fulltime dienstverband;
 • Een marktconform salaris;
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Metalektro;
 • Een innovatieve werkomgeving, waar ondernemerschap wordt aangemoedigd;
 • Meer dan voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Contactinformatie :

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  VDL Nedcar in een notendop

  VDL Nedcar te Born is één van de meest geavanceerde autofabrikanten van Europa. Door een sterk geautomatiseerd productieproces met meer dan 1.

  500 robots en de inzet van zo’n 6.000 medewerkers wordt een kwalitatief topproduct afgeleverd aan diverse klanten in de automotive industrie.

  Sinds de start in 1967 zijn ruim 5 miljoen auto’s (DAF, Volvo, Smart, Mitsubishi, MINI, BMW) in Born geproduceerd. Momenteel bouwt VDL Nedcar als onafhankelijk autoproducent voor BMW de MINI Cabrio, MINI Countryman en BMW X1.

  Naast de serieproductie van personenauto’s worden er ook persdelen voor diverse klanten geproduceerd.

  LI-CM1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier