Consultant Machine Veiligheid
TBI
Rotterdam
5 dagen geleden

Over de functie

De Consultant Machine Veiligheid neemt een centrale rol in bij veiligheidsissues. Wij maken onderscheid tussen integrale veiligheid, machine veiligheid en specifieke issues zoals EMC en CE.

Op dit moment zijn wij op zoek naar gecertificeerde consultants machine veiligheid. De Consultant Machine Veiligheid zal vaststellen met de betrokken stakeholders wat het veiligheidsniveau van het systeem moet worden.

Hij vertaalt dit met de andere consultants tot een correcte technische oplossing en verifieert vervolgens dat het benodigde veiligheidsniveau ook geborgd is.

Een belangrijk onderdeel van de taakstelling is niet alleen zorgen voor een goede oplossing, maar ook het aantonen dat dit de juiste oplossing is voor de klant.

De consultant heeft een grote eigen verantwoordelijkheid in het sturen op de kosten, en het aansturen van de bedrijven die de oplossing ook daadwerkelijk realiseren.

De Consultant Machine Veiligheid zal ook betrokken worden bij het uitvoeren van adviestrajecten op het gebied van machine veiligheid, en het opstellen van standaard processen rondom deze thematiek.

Waar kom je te werken?

OVER CROONWOLTER&DROS

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken.

Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals.

Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat.

Samen zijn wij Croonwolter&dros.

OVER DE AFDELING

De divisie Infra is continu in beweging. Wij houden ons bezig met de alledaagse mobiliteit en veiligheid van de maatschappij.

 • Dit doen wij door zorg te dragen voor de beschikbaarheid van infrastructurele objecten. Deze objecten bevinden zich door het hele land;
 • van de nieuwbouw van Sluis Eefde, tot het onderhoud van de Westerscheldetunnel en het bouwen van de eerste energieneutrale tunnels als verbinding tussen de A13 en A16.

  Beweeg jij met ons mee?

  Ervaring

 • Minimaal beschik je over een afgeronde technische HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met een opleiding / cursussen op het gebied van bijvoorbeeld adviesvaardigheden;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een Infra DBFM traject;
 • Je beschikt over analytische vaardigheden en bent procesgericht;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Wat wij bieden

  Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld.

  Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en / of opleidingen.

  Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden :

 • Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling PMT;
 • Fietsplan;
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool);
 • TBI Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen);
 • Collectieve verzekeringen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier