Housekeeping Hotel Amsterdam (m/v)
Hotel Cleaning Company
Amsterdam, Noord-holland, Nederland
10 dagen geleden

Op zoek naar een baan in een hotel en wil je lekker bijverdienen? Word kamermeisje of kamerjongen! Werklocatie : Amsterdam Haal jij er voldoening uit wanneer elke hotelkamer super schoon en netjes wordt opgeleverd?

Een hotel in Amsterdam is op zoek naar kamermeisjes / jongens. Ben jij enthousiast, representatief, bereid om op week en / of weekenden dagen te werken met werktijden tussen 9.

00 / 10.00 uur en 15.00 / 16.00 uur? Dan is deze functie als kamermeisje wellicht iets voor jou. Als kamermeisje word jij blij van een blinkende hotelkamer.

Door de werkzaamheden die jij verricht stappen hotelgasten extra blij hun hotelkamer binnen. Bij voldoende motivatie biedt deze functie mogelijkheden om door te groeien in de hotelbranche.

Wat wij van jou vragen : Beschikbaar week / weekenddagen Werktijden tussen 09.00-15.00 uur Enthousiasme Opgeruimd en netjes in werk en gedrag Representatief Spreektaal Nederlands of Engels Ervaring in de schoonmaak is een pré, geen must! Wat wij bieden : Een salaris conform CAO (20% boven horeca-

salaris) Zeer aangename werkomgeving Een sterk bedrijf, dat voldoende werk biedt Prettige werkomgeving in een hotel Doorgroeimogelijkheden Parttime werk, ideaal voor ouders met schoolgaande kinderen Voor degene die nog studeren : een leuke werkomgeving om ZEER GOED bij te verdienen! Past deze functie bij jou?

Solliciteer door te drukken op de sollicitatiebutton.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier