Werkvoorbereider
Eminent
Leiden, NL
1 dag geleden
source : Bouwvacatures

Je vervult een belangrijke functie binnen het gemixte team van meer dan 20 werkvoorbereiders, waarbij je samenwerkt met de projectleiders.

Het is een combi-functie waarbij je voornamelijk met Revit werkt, maar het ook belangrijk is dat je 2D kunt tekenen. Je vertaalt klantvragen in technische oplossingen.

Je hebt contact met leveranciers om materialen te bestellen, maakt inkoopafspraken en hebt regelmatig contactmomenten met uitvoerders op locatie.

Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf, waardoor ervaren krachten en jong talent samenkomen. Ben jij degene die de voorbereiding voor nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen in perfecte banen kan leiden?

Dan is deze job echt iets voor jou!

Interesse? Neem contact op met Mitchell Spier, 06 - 48 60 79 80, m.spier eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Een relevante mbo opleiding in de richting Bouwkunde of Interieurbouw
 • Technisch inzicht : je kunt 2D tekenen en hebt aantoonbare ervaring met Revit
 • Organisatorisch vermogen en goed in timemanagement
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze opdrachtgever is een afbouwer die alles van a tot z realiseert. Het bedrijf bestaat inmiddels ruim 40 jaar en is uitgegroeid tot marktleider in o.

  a. systeemwanden en -plafonds en complete interieurconcepten. Er worden met meer dan 130 vaste medewerkers aan mooie projecten gewerkt voor multinationals.

  Deze innovatieve speler heeft 80% van de disciplines zelf in huis, waardoor de lijnen kort zijn en de grip op het proces en kwaliteit in eigen handen ligt.

  Het is een stabiele partij op financieel en organisatorisch vlak, goed voor een jaaromzet van 40 mio+ omzet. De no-nonsense mentaliteit is de leidraad van de bedrijfscultuur.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris met mooie arbeidsvoorwaarden
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden die jouw ambities ten goede komen
 • Een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier