Senior Cash Collector
Page Personnel
Tiel, Gelderland, NL
15 uur geleden
source : Monsterboard

Onze klant is op zoek naar een vaste aanwinst binnen het Cash Collections team. Je wordt verantwoordelijk voor het binnen halen van de uitstaande gelden bij diverse (inter)nationale klanten en zal ook juridische trajecten met het incasso bureau afstemmen en begeleiden.

Bedrijfsomschrijving De organisatie is een internationale beursgenoteerde organisatie. Zij zijn de absolute wereldmarktleider binnen de sector waarin zij opereren.

Kwaliteit, innovatie en ontwikkeling zijn belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de werknemer.

Omschrijving Beheren van het debiteuren proces van a tot z Behandelen en afhandelen van vragen en klachten van leveranciers Actief verlagen en behalen van de gestelde DSO's Initiatief nemen omtrent juridische trajecten met het incassobureau Profiel van kandidaat MBO+ werk-

en denkniveau Ervaring in een functie waarbij je doelgericht debiteuren hebt gemanaged Vloeiend in Engels en Nederlands Goede kennis van Microsoft en SAP is een pré Aanbod Een bijpassend salaris in een uitdagende internationale omgeving

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier