Zelfstandig Werkend Kok
Compass Group PLC
Bergen op Zoom, NL
6 dagen geleden

Omschrijving

Eurest Bedrijfscatering is specialist in foodservice op maat voor uiteenlopende organisaties. Speerpunten van onze service zijn kwaliteit, een bijzonder hoge klanttevredenheid en een vriendelijke ontvangst van de gasten.

Als werknemer bij Eurest Bedrijfscatering bied je een betrouwbare service, die begint bij koffie en thee en zich uitstrekt tot bereiding en service in het restaurant voor een optimale foodbeleving voor de gast.

Eurest Bedrijfscatering opereert met 2.500 medewerkers op 600 locaties in Nederland.

Voor onze Eurest locatie in Bergen op Zoom zoeken wij een Zelfstandig Werkend Kok voor 30 uur per week. De werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag tussen 08 : 00 en 14 : 30 uur.

Wat ga je doen?

In deze functie kun je je creativiteit helemaal kwijt, van de inkoop tot aan de presentatie van het gerecht. Je geeft binnen de menucyclus ook je eigen draai aan de gerechten.

Je kookt op kwalitatief hoogwaardig niveau met een wisselend aanbod voor zowel lunch gerechten als warme maaltijden. Dat doe je met verse producten en met deelmaaltijden.

De bereiding vindt plaats voor het oog van de gasten, ook wel front-cooking genoemd. Daar blijft het niet bij : je blijft tot en met de presentatie van de maaltijden creatief.

Je komt te werken in een snelle, complexe en dynamische omgeving met een kritische doelgroep, waar het ook voor kan komen dat er ingespeeld moet worden op calamiteiten op locatie.

Er wordt van jou verwacht je hierin meedenkt en op in kan spelen. Vanzelfsprekend hoort schoonmaken van je keukenapparatuur en de werkomgeving ook tot je takenpakket, net als voorraadbeheer en bestellingen doen.

Wie ben jij?

De ideale kandidaat heeft een afgeronde MBO koksopleiding, aangevuld met ten minste 1 jaar relevante werkervaring. De juiste kandidaat is innovatief, gastgericht en heeft passing voor food.

Je weet de gast te verrassen en kan zijn / haar kookkunsten met flair en gevoel voor show te brengen. Daarnaast beschik je over :

 • MBO koksdiploma en minimaal 1 jaar relevante ervaring in de horeca;
 • Ervaring met front-cooking;
 • Innovatief, creatief en hebt oog voor detail en kwaliteit;
 • Je bent gastgericht en horeca-minded;
 • Stressbestendig, gestructureerd en weet prioriteiten te stellen;
 • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid;
 • Harde werker, zelfstandig en een echte teamplayer;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Wat bieden wij?

  Je salaris is bij ons geregeld volgens de cao voor contractcatering. Bij een werkweek van 40 uur ligt dat tussen € 2.342,18 en € 2.

  601,82 bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Verder bieden wij onder andere 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en je kunt je aansluiten bij een collectieve ziektekostenverzekering en we kennen een cafetariaregeling.

  Binnen Eurest kun je diverse trainingen volgen. Ook zijn er goede doorgroeimogelijkheden.

  Vragen of direct solliciteren?

  Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar sven.vanderhoorn compass-group.nl. Het is niet mogelijk om via de e-mail een (open) sollicitatie te versturen dus reageer via de knop rechts onderop deze pagina.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier