Voorman E&I omgeving Anjum
Haldu Groep
Anjum, NL
6 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Voor een van onze grote opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren monteur of voorman E&I met leidinggevende kwaliteiten.

Je gaat in Anjum meewerken aan de uitbreiding van technische installaties op een NAM-locatie.

Als voorman E&I ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van diverse E&I werkzaamheden. Je bent vergunninghouder van de NAM en draagt zorg voor de controle van uit te geven werkvergunningen.

Hiervoor volg je een training binnen de NAM. Daarnaast moet je in het bezit zijn van het CompEx of Atex certificaat.

Werken via Haldu DeGraaf

Haldu DeGraaf beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van vestiging Groningen is het noorden van Nederland.

De ervaren consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu DeGraaf je alle begeleiding die je nodig hebt.

Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld.

Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Solliciteren?

Ben jij de ervaren voorman E&I die we zoeken voor onze opdrachtgever? Kom je uit het noorden van Nederland? Twijfel dan niet en solliciteer direct.

Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv haldugroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact met onze consultant Renke Lentz. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 12 99 87 34 en per e-mail via r.lentz degraaf.nl.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier