Logistiek medewerker, Lichtenvoorde
Euro Planit
Lichtenvoorde, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Ligt jouw passie in de logistiek en ben jij op zoek naar een gevarieerde functie in het magazijn?

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker.

In deze functie verzamel je orders aan de hand van een paklijst, je stapelt de dozen netjes en stabiel op de pallet, je maakt de pallet verzendklaar en verplaatst deze met een elektrische pompwagen of heftruck.

Daarnaast kun je zelfstandig een vrachtwagen laden en / of lossen, help je met de opbouw en afbouw van beurzen, maar pak je ook andere voorkomende werkzaamheden op zoals het ompakken van de artikelen, voorraad tellen, opruimen en schoonmaken.

Het werk vindt plaats in dagdienst (08 : 00 uur tot 17 : 00 uur) en het betreft een fulltime functie, 40 uren per week. Het betreft een functie voor de langere termijn, bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Je komt te werken binnen een groeiende organisatie met circa 80 medewerkers. Er heerst een informele werksfeer, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen initiatief.

In de piekperiode kan er gevraagd worden om over te werken, enige flexibiliteit is dus belangrijk. Hebben wij jouw interesse gewekt naar aanleiding van bovenstaande vacature?

Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen, neem contact met ons op : 0575-555518.

Functiecriteria

 • Minimaal MBO niveau 3;
 • In het bezit van een geldig hef en / of reachtruckcertificaat (pré);
 • Flexibel in werktijden en uren.
 • 0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier