GZ Psycholoog / Psycholoog
Zorgenwelzijnplein
's-Gravenhage
1 dag geleden

Functieomschrijving

Ook nu in coronatijd werven we door : Parnassia zoekt voor het CEP (Centrum Eerste Psychose) in Den Haag een GZ psycholoog of ervaren basispsycholoog.

Informatie

Ben jij creatief in het vinden van oplossingen bij acute, chronische en complexe problematiek en kun jij hoop bieden in situaties waarin cliënten het zelf niet meer hebben?

Het Centrum Eerste Psychose (CEP) bestaat uit een klein en hecht team, dat is samengesteld uit hoogopgeleide professionals met diverse achtergronden (o.

a. psychiater, psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en jobcoach). Wij werken vanuit een herstelgerichte visie en bieden state-of-the-art diagnostiek en behandeling aan (overwegend) jonge mensen met psychotische klachten, op een ambulante SGGZ afdeling.

Diagnostiek en behandelingen zijn zeer divers van aard : van vroege psychose, al dan niet met comorbiditeit, tot psychotische beelden in het kader van andere primaire diagnoses dan psychose.

En van vrijwillige behandelingen tot behandeling onder de wet verplichte GGZ.

Dit ga je doen :

Als onderdeel van een gespecialiseerd multidisciplinair team doe je (uitgebreid) diagnostisch onderzoek en geef je uiteenlopende (multidisciplinaire) behandelingen vorm, zowel individueel als groepsgericht, zoals EMDR en CGT.

Daarbij zet je je kennis, ervaring en creativiteit in om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Je gaat daarnaast ook participeren in het op te zetten PDC (psychodiagnostisch centrum).

Functie-eisen

Je staat stevig in je schoenen en hebt en houdt oog voor zowel je patiënt als zijn / haar omgeving. Daarbij stel jij je open op, heb je een fris gevoel voor humor, ben je collegiaal en kan je goed relativeren.

Verder :

 • Je bent BIG geregistreerd als GZ psycholoog of een ervaren basispsycholoog met minimaal drie jaar werkervaring als psycholoog met CGT
 • Je hebt specifieke kennis van en affiniteit / ervaring met onze doelgroep - overwegend jonge mensen die geconfronteerd worden met ernstige psychische klachten - en / of je bent bereid je hierin te verdiepen
 • Je beschikt over kennis en ervaring met psychologische (test-)diagnostiek en kort- en langdurende psychologische behandelmethoden, waaronder CGT en EMDR
 • Je bent gemotiveerd en ambitieus met betrekking tot je ontwikkeling in je vak
 • Je hebt een excellente werkhouding
 • Je hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 32 uur per week. GZ psychologen krijgen een contract voor onbepaalde tijd, basispsychologen krijgen een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

  Het salaris van basispsychologen bedraagt minimaal € 3465,- en maximaal € 4620,- (FWG 60); het salaris van GZ psychologen minimaal € 4053,- en maximaal € 5439,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Contactinformatie

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Luyken Stouten, GZ psycholoog, en / of Winfried Laan, psychiater, via 088-3575279 of secracep parnassia.nl.

  Over Parnassia Groep

  Parnassia is gevestigd in de regio's Haaglanden en Noord-Holland. Wij behandelen en begeleiden volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) en ouderen met psychiatrische problemen of dementie.

  Parnassia is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier