Medior C# Developer voor industriële omgeving
PHIND
Den Haag, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Organisatie Voor een van mijn businesspartners ben ik momenteel op zoek naar een medior software developer. Deze organisatie is zo’n 9 jaar geleden begonnen door 4 oprichters.

Door de jaren heen heeft deze organisatie zich in de markt weten op te knokken. Momenteel is de organisatie doorgegroeid van start up naar een echte scale up fase.

Dit bedrijf produceert producten om analyses uit te voeren voor zowel de chemische industrie als voor grote internationale spelers binnen het oliedomein.

Deze producten worden geproduceerd in een echte research en development omgeving. Van het bedenken van het product, de ontwikkeling van het prototype, het testen van het product als de uiteindelijke oplevering.

Wat deze organisatie zo speciaal maakt is dat zij binnen een zeer korte tijd zijn uitgegroeid tot een internationale speler.

 • Wat nóg specialer is, is dat zij over een kwart van het internationale marktaandeel beschikken. Functie Deze R&D organisatie is op zoek naar uitbreiding van het team in de vorm van een medior C# ;
 • Je gaat nauw samenwerken met het team van 6 personen die allen veel ervaring hebben binnen de R&D omgeving. In deze rol ben je bij het gehele proces betrokken, wat een R&D omgeving zo bijzonder maakt.

  Zo ben jij vanaf het begin tot het eind betrokken bij het gehele proces. Een van de dingen die tot jouw werkzaamheden behoort is dat jij een probleemsituatie toegewezen krijgt die je zelfstandig of in teamverband gaat oplossen.

  Ook komt het geregeld voor dat er functionaliteiten moeten worden toegevoegd aan de bestaande software. De technieken die je hiervoor gaat gebruiken zijn : C#, .

  NET, winforms, SQL en Devexpress. Als developer wordt je bij deze organisatie enorm gemotiveerd, zo wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld aan in de eerste weken dat je hier aan de slag gaat.

  Hierdoor wordt er een persoonsgebonden opleidingsbudget vrijgemaakt dat jij als developer vrij kan besteden, mits dit van meerwaarde is voor de organisatie.

  Daarnaast kom je te werken binnen een bedrijf waar een echte familiecultuur heerst. Zo wordt er iedere vrijdagmiddag een snackmiddag georganiseerd.

  Daarnaast wordt er ieder jaar met kerst een groot feest gehouden waar jij met je partner van kan genieten. Eisen HBO of WO diploma in de richting van Informatica 3+ jaar ervaring met C# .

  NET Kennis van Devexpress Affiniteit met een Research & Development omgeving Voorwaarden € 3000 € 4200 25 vakantiedagen Mogelijkheid tot thuiswerken Opleidingsmogelijkheden opleidingsbudget Reiskostenvergoeding Riante pensioensregeling

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier