Front-end Developer
Good Company
Driebergen-Rijsenburg, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Leer de organisatie kennen NAVARA is een tech-consultancybureau dat samen met ambitieuze bedrijven op zoek gaat naar maatwerkoplossingen die bijdragen aan een succesvolle digitale transformatie.

Ze ontwikkelen en realiseren digitale producten die impact maken en die bedrijven en hun klanten voorgoed veranderen. NAVARA ondersteunt bedrijven als ABN Amro, Eneco of Essent om meer uit hun business te halen en nieuwsgierig te blijven naar de mogelijkheden van innovatieve toepassingen.

Vanuit het digitale hart van klanten wordt door de allerbeste professionals een duurzaam en digitaal landschap neergezet dat aansluit op unieke toekomstplannen.

De professionals van NAVARA hebben een achtergrond in computer science / informatica of artificial intelligence en hebben stuk voor stuk hart voor hun vak.

Omdat ieder talent uniek is, biedt NAVARA medewerkers en teams de vrijheid om zelfstandig te opereren en een eigen koers te bepalen.

Met behulp van een persoonlijk ambitieplan dat je samen met je technisch manager opstelt, werk je aan je eigen voortgang en ontwikkeling.

Daarnaast kun je rekenen op een platte organisatiecultuur met korte lijnen, 100% livegang van projecten en veel gemotiveerde collega’s die je graag welkom heten binnen het team.

badges : 1 Over de functie Als Front-end Developer binnen NAVARA ben je onderdeel van een zelfsturende unit. Op locatie geef je samen met je team op technisch vlak richting aan de digitale ambitie van de klant.

Je bent van a-tot-z betrokken bij de uitvoering van een project en hebt hierin de vrijheid om je talent en inzicht te laten spreken.

Op basis van je ervaring en kennis weet je klantwensen feilloos te vertalen naar passende digitale strategieën, waarbij je gebruikmaakt van technieken, tools en talen naar keuze.

Kortom, jouw bijdrage aan de digitale transformatie binnen de bedrijven van klanten is essentieel voor een toekomstbestendig digitaal landschap.

Jouw kwaliteiten Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond in een IT-gerelateerde richting Bij voorkeur heb je een technische master op zak Je bent bekend met React en / of Angular en bij voorkeur heb je kennis van Azure Je hebt goede kennis van C#, Python en / of Java Je hebt ervaring met Vue.

js, React en / of Angular Je hebt een grote passie voor development Je bent een zelfstarter Je bent nieuwsgierig en durft buiten je comfortzone te treden Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal De voordelen Aandacht en ruimte voor jouw ontwikkeling Een verantwoordelijke functie binnen een ambitieus bedrijf Slimme, gedreven collega’s met een grote passie voor IT Regelmatig kennissessies, meetups, hackathons en bedrijfsactiviteiten De kans om te werken met de nieuwste tools en technieken Een leaseregeling of mobiliteitsvergoeding Netto telefoon- en onkostenvergoeding Een premievrij pensioen 25 vakantiedagen Een Macbook Pro en gadgets

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier