Audicien in opleiding
Hans Anders
Spoorstraat, Den helder
5 dagen geleden

Deze opleiding en functie zijn zowel voor starters, herintreders of mensen die een carrière switch zoeken zeer geschikt

Onze audiciens hebben plezier in hun werkOnze audiciens doen hun werk met veel enthousiasme, of ze nou nog in opleiding of al gediplomeerd zijn.

Geen wonder ook, want bij Hans Anders geven we onze medewerkers alle ruimte om zelfstandig en klantgericht te kunnen werken.

En dat zien we terug in de hoge score op klanttevredenheid! Als audicien ben je volgens een vaste agenda werkzaam in een vestiging van Hans Anders.

Het is een zeer afwisselende baan, waarin je veel contact hebt met klanten en collegas.Wil jij ook audicien worden?Als audicien in opleiding bij Hans Anders ben je specialist, adviseur en betrokken collega.

Je verleent altijd optimale service bij het gehele aanmeet- en verkoopproces van een hoortoestel en bijbehorende producten.

Vanaf dag één ben je in opleiding tot audicien, dit gehele traject duurt 1,5 jaar en daarna ben je gediplomeerd audicien.

Omdat het een verkorte opleiding betreft ben je niet de hele tijd student. Je start met een mooie stagevergoeding en naarmate je deelcertificaten behaald, groei je naar een volwaardig salaris.

Ben jij beschikbaar vanaf september en gemotiveerd om audicien te worden? Lees dan snel verder!Je vaste schooldag is woensdag.

Daarnaast werk je ongeveer 20 uur per week met een gediplomeerd audicien mee. De overige uren zijn in goed overleg verder in te vullen.

Zo kun je bijvoorbeeld nog een aantal uur in de optiek meewerken, of juist bij je huidige baan parttime blijven werken totdat je volwaardig audicien bent.Wie ben jij?

Onze audiciens hebben plezier in hun werk

Ben je geïnteresseerdof heb je nog vragen?

Wil jij ook audicien worden? Wie ben jij?

 • Je bent gemotiveerd om je voor 1,5 jaar volledig toe te wijden aan de opleiding tot audicien;
 • Je bent bereid om één dag in de week te reizen naar Zwolle voor de opleiding (Deltion);
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding havo, vwo of mbo-4. Ook een opleiding zoals hbo-logopedie sluit goed aan bij deze vacature;
 • Het is een pre wanneer je wiskunde en natuurkunde in je pakket had;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; je kunt goed luisteren naar zowel klanten als collegas en staat open voor feedback;
 • Je hebt een dienstverlenende instelling; klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop;
 • Werken voor een sterk en vooruitstrevend merkOnze audiciens zijn gek op hun vak en willen uitgedaagd worden en vooruitstrevend zijn.

  Dat past perfect bij het merk Hans Anders. We verkopen hoortoestellen van topmerken en voegen regelmatig nieuwe kwalitatieve producten toe aan ons assortiment.

  We hechten waarde aan zekerheid en kwaliteit en zetten ons daarom in voor diverse keurmerken zoals ISO, StAr en Keten Erkend Leerbedrijf.

  Om onze kwaliteit te waarborgen toetsen we alle medewerkers periodiek op hun vakinhoudelijke vaardigheden. Wat we je naast salaris uiteraard ook bieden

  Werken voor een sterk en vooruitstrevend merk Wat we je naast salaris uiteraard ook bieden

 • Begeleiding door een gediplomeerd en StAr-geregistreerd audicien;
 • Onze eigen trainers helpen je om vakinhoudelijk ook helemaal op de hoogte te blijven en jezelf continu te ontwikkelen;
 • Je maakt deel uit van een team, je bent dus nooit alleen;
 • Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo biedt Hans Anders haar medewerkers korting op eigen producten en op collectieve verzekeringen.
 • Ook investeert Hans Anders in de gezondheid van haar medewerkers met een fietsplan en zelfs een sport- en fitnessregeling!

  Ben je ook enthousiast geworden?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier