Montageleider Industrie Middenspanning
BAM Bouw en Techniek Industrie
Kralingseweg 241, Rotterdam, Nederland
4 dagen geleden

Als Montageleider coördineer en begeleid je de uitvoering van pure middenspanningsprojecten. Je werkt samen met je collega’s om tot een efficiënt en veilig gebouwd eindresultaat te komen waar we trots op mogen zijn.

De middenspanninggroep van BAM Industrie is een groep van ongeveer 30 medewerkers met een echt specialisme binnen indrukwekkende omgevingen van klanten.

Van vervanging en ouderhoudsvragen tot en met grootschalige nieuwbouwprojecten gericht op groene stroom. En dit alles niet alleen in de Industrie, maar ook bij o.

a. ziekenhuizen, defensie en drinkwaterbedrijven.

Montageleider Middenspanning ( 3 kV >

Wat ga je doen?

Ben jij sterk en daadkrachtig in het coördineren en begeleiden van pure middenspanningsprojecten. Kijk je met trots terug op het eindresultaat en weet je dit met je collega’s op een efficiënte en veilige manier te komen?

De middenspanninggroep van BAM Industrie is een groep van ongeveer 30 medewerkers met een echt specialisme binnen indrukwekkende omgevingen van klanten.

Van vervanging en ouderhoudsvragen tot en met grootschalige nieuwbouwprojecten gericht op groene stroom. En dit alles niet alleen in de Industrie, maar ook bij o.

a. ziekenhuizen, defensie en drinkwaterbedrijven.

Op onze middenspanningsprojecten is de montageleider op locatie verantwoordelijk voor de uitvoering van één of meerdere projecten.

Jij bewaakt de veiligheid, voortgang en kwaliteit van de projecten. Je werkt onder leiding van de projectleider en wanneer gewenst verricht je ook ondersteuning bij de montage en het inbedrijfstellen van projecten.

Jouw verantwoordelijkheid omhelst de veiligheid, kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van het werk. Je bent aanspreekpunt voor adviseurs, opzichters, energiebedrijven en toeleveranciers.

Tot slot begeleid je de monteurs op de werkplaats en zorg je voor een productieve en goede sfeer op de bouwplaats.

Wie zoeken wij?

Als Montageleider Middenspanning werk je binnen het specialisme met een grote diversiteit aan klanten. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met de volgende kwalificaties :

 • mbo-niveau 4 met diverse vakgerichte opleidingen
 • Stipel-certificering IV / WV NEN 3840Hoogspanning
 • ervaring met middenspanningsprojecten in een soortgelijke functie op primair en secundair gebied
 • goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden
 • een pragmatische instelling en probleemoplossend vermogen
 • een groot verantwoordelijkheids- en veiligheidsbesef
 • met jouw technisch inzicht en commercieel bewustzijn maak je succesvolle projecten in elk opzicht.
 • kennis van en inzicht in projectmanagement
 • VCA-VOL Certificaat en rijbewijs B
 • Wat bieden wij?

  Wij worden blij van samen - met elkaar en met de klant - om tot een veilige, kwalitatief hoogwaardige oplevering van een project te komen.

  Hierbij streven we ernaar dat zowel de klant als wij graag uitkijken naar de volgende samenwerking. Als jij meedenkt in ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, innovatie en kwaliteit binnen de projecten van de klant en voor de afdeling, pas je goed bij onze organisatie.

  Wij vinden dat we dit alleen kunnen bereiken door met plezier aan het werk te zijn en in openheid te communiceren met elkaar en onze klanten.

  We doen dat in een positieve werksfeer, met een bedrijfscultuur waar samenwerken en elkaar stimuleren en motiveren centraal staan.

  Hiermee denken we tot een technisch hoogwaardige eindprestatie te komen. We hebben de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf met de voordelen van een multinational.

  En natuurlijk bieden wij :

 • een marktconform salaris;
 • een volwassen secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Over ons

  BAM Bouw en Techniek - Industrie is een marktspecialisme binnen BAM Bouw en Vastgoed. Wij zijn een industriële dienstverlener, landelijk opererend binnen de elektrotechniek en instrumentatie, middenspanning en High Purity Systemen (HPS).

  Wij werken samen met klanten in petrochemie, procesindustrie, tankopslag en de food. Veiligheid, kwaliteit en precisie zijn hierbij van levensbelang.

  BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.

  BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

  In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier