Lead Engineer Civiel Watertechnologie
Grontmij
De Bilt, Netherlands
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Onze klanten staan voor steeds grotere uitdagingen op het gebied van o.a. assetmanagement en klimaatveranderingen. Zowel nationaal als internationaal.

Veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en efficiency zijn belangrijke en relevante thema’s. Klanten vragen daarom niet zomaar om oplossingen, maar verwachten terecht dat we samen met hun vooruitkijken naar de toekomst.

Wij zitten in een positieve flow en willen graag de komende tijd groeien op onze activiteiten en binnen de watersector. Heb jij een goed analyserend vermogen en wil jij je graag ontwikkelen?

Toon jij initiatief en ben je ondernemend? Ben jij nieuwsgierig om processen in de watertechnologie te doorgronden of heb je hier affiniteit mee?

Dan kom ik graag met je in contact!

Nard Klaassens Teamleider Afvalwater en Gemalen

Ons team Afvalwater en Gemalen, dat deel uit maakt van de afdeling Watertechnologie bestaat uit ca 50 personen. De expertise van de afdeling omvat het gehele advies- en ontwikkelingstraject van investerings- en vervangingsprojecten.

Onze core business is consultancy en engineering op het gebied van technologie (process), civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en instrumentatie en industriële automatisering.

Onze klantgroepen zijn met name de industrie, waterschappen en andere overheden.

In de rol van Lead Engineer ben je verantwoordelijk voor het managen van projecten binnen het werkveld van de Civiele Techniek in de volle breedte.

Je hebt ervaring met beton- en staalcontructies en ondergronds leidingwerk. Jij kan zowel de rol van ontwerpleider als van projectleider op je nemen in multidisciplinaire projecten.

Je bent een netwerker en weet snel verbinding te leggen met andere afdelingen binnen en buiten Nederland. Je bent uitstekend in staat de klantvraag te vertalen naar concrete oplossingen.

Wij zoeken

 • Je hebt een Academisch of HBO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring in Civiele Techniek;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met de werkvelden watertechnologie en infrastructuur;
 • Daarbij beschik je over een netwerk bij voor ons interessante doelgroepen; gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers en Rijkswaterstaat;
 • Je bent ondernemend ingesteld en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je houdt de ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten en weet hierop in te spelen.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen we graag via de button op deze pagina jouw motivatiebrief en cv.

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Teammanager, Nard Klaassens, +31651781030 of via nard.klaassens sweco.

  nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Daphne Kleuver, Corporate Recruiter, +31631963036 of via daphne.

  kleuvergijsbers sweco.nl.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier