Projectengineer (WTB)
Edison Projectmanagement B.V.
Utrecht, NL
5 uur geleden

Topbaan

Functieomschrijving Projectengineer (WTB)

In een uitdagende dubbelfunctie van zowel Engineer als Project Manager maak je mechanische ontwerpen volgens klantspecificaties en internationale richtlijnen.

Daarbij behoren sterkteberekeningen, tekening controle en materiaal specificaties tot jouw verantwoording. Het vinden van oplossingen voor technische en commerciële vraagstukken op basis van kennis, technologische ontwikkeling en inzicht is hierbij gevraagd.

Bij het bewaken van de projectvoortgang en het budget ben je alert op afwijkingen en handel je pro-actief . Ook ben je verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie binnen je eigen projecten met zowel het projectteam, toeleveranciers, inspectiebureaus en klanten.

Functie eisen Projectengineer (WTB)

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als Project Engineer;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €1800 - €3000 ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier