Front-end / Full Stack Developer
IT Recruitment BV
Amsterdam, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie Front-end / Full Stack Developer Aanvraagnummer 92308 Expertise HTML, CSS, JS, SWIFT, React Native Regio Amsterdam Startdatum ASAP Duur Vast dienstverband Werkzaamheden Onze opdrachtgever is een Fintech bedrijf met kantoren in Amsterdam en Frankfurt.

Ze verdiepen zich in trends die grote invloed hebben op digitale transacties, zoals de opkomst van APIs, blockchain, biometrie, Open Banking en Internet of Things.

Het doel van de organisatie is om met hun kennis bedrijven, collectieven, overheden en de serviceproviders te helpen bij het vormen van hun innovatiestrategie, het co-creëren van nieuwe dienstverlening en het transformeren van hun businessmodel.

Typerende projecten waarbij ze betrokken zijn geweest, zijn de ontwikkeling van iDEAL en iDIN voor de Nederlandse banken, het nieuwe betalen in het openbaar vervoer en datadelen in de logistieke.

In het Experience Lab ontwikkelen ze Proof of Concept voor innovatieve nieuwe diensten voor hun klanten. Daarnaast werken ze aan de ontwikkeling van eigen diensten die ze als spin-off van de consultancy business kunnen lanceren.

Als Front-end / Full Stack Developer werk je aan projecten in het Experience Lab en aan de ontwikkeling van software waarmee de organisatie zelfstandig de markt op kan.

Je ontwikkelt dus software voor Proof of Concept, maar ook enterprise grade’ software. Je werkt aan innovatieve concepten waarin de nieuwste technieken toegepast worden.

Je bent gewend in agile omgevingen te werken en brengt zelf structuur aan in je werk. Functie-eisen : Technische opleiding, bijv.

Informatica. Bij voorkeur universitair. 3-5 jaar ervaring als Front-end / Full Stack Web / App (Lead) Developer. Frameworks and Tools (pre) : HTML / CSS / JS, ObjectiveC / SWIFT, Java, React Native Ambitie : Lead development in zeer innovatieve projecten, van POC naar commercial grade applications.

Affiniteit met Blockchain, Cryptography, Cybersecurity, Full Stack App en Web Development

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier