Ervaren grondwerker - Delft
Mijn Uitzendpartner B.V.
Delft, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Grondwerker verricht je handmatige graaf- en grondwerkzaamheden.

Je verricht graafwerk en werkzaamheden bij de aanleg van kabels en buizen bij woning- en utiliteitsbouw, bij cultuurtechnisch werk, bij de groenvoorziening en bij bodemsanering.

Een grondwerker wegenbouw verricht alle voorkomende werkzaamheden, waaronder ook het afwerken van bermen, taluds en aardebanen.

Je graaft en dicht handmatig putten en sleuven op plaatsen waar machines niet dicht genoeg bij de werkplek kunnen komen of waar kabels of buizen liggen.

Als grondwerker werk je meestal in een ploeg en werk je samen met de kabel- en buizenleggers, de machinisten van een mobiele kraan, chauffeurs en de vakman GWW.

Functie-eisen :

Een collega met een klantvriendelijke en collegiale instelling.

VMBO werk- en denkniveau

Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als grondwerker

In het bezit een VCA Basis

Rijbewijs B(E) en vervoer

Bedrijfsomschrijving :

Mijn Uitzendpartner kijkt verder dan alleen jouw CV. Wij besteden niet alleen tijd aan de relatie met onze opdrachtgevers, maar ook zeker met onze werknemers.

Daardoor kunnen wij jou niet alleen voorstellen op passende opdrachten die aansluiten bij jouw CV, maar die ook passen bij jouw wensen.

Als je zo samenwerkt, passen de puzzelstukjes beter in elkaar en wordt het stevig. Van ons mag je in ieder geval navolgende verwachten : persoonlijk contact met een ervaren en enthousiaste ondernemermatchen van jouw profiel aan de wensen van onze opdrachtgevers en jou zelfbegeleiding bij intake gesprekkenhet verzorgen van jouw plaatsingDuidelijkheid over looptijden, salaris en contractvormbegeleiding gedurende jouw opdracht door bezoeken op jouw werkplek

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier