3D Modelleur / Constructeur
continu
Utrecht, NL
4 dagen geleden

3D Modelleur / Constructeur

Als 3D modelleur neem je deel aan een integraal ontwerpteam waarbij jij binnen het integrale BIM-proces een specialist bent in het bouwen en uitbreiden van het gebouwmodel.

Je werkt dus zowel zelfstandig als in teamverband. Jij bent daarbij verantwoordelijk voor het construeren van beton-, staal-

en houtconstructies en funderingen in Revit. Met jouw oplossend vermogen bedenk jij oplossingen tijdens de ontwerpuitwerking, je maakt 3D visualisaties, voegt bouwdelen aan de Revit bouwdeelbibliotheek toe en koppelt object gegevens.

Je bent in staat een BIM uitvoeringsplan te implementeren en doorgronden zodat je het model volgens de gestelde demarcatie en eisen aan de data, of gevraagde meta data, gestructureerd kunt aanleveren.

Je toetst de modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid waarbij je ook tests zoals clash controles verricht. Je levert informatie aan voor de andere betrokken disciplines en onderhoudt contacten met collegas, architecten en leveranciers.

Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring, bent ervaren met BIM processen en in staat een actieve rol te vervullen in het BIM overleg.

De informatie uit het BIM overleg koppel je terug aan het interne projectteam / projectleider. Binnen de organisatie ben jij de persoon die ruime kennis heeft van Revit en kan werken met bibliotheken en apps.

Daarnaast ben jij in staat helder te communiceren, toon je initiatief en een pro-actieve werkhouding.

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding HTS Bouwkunde (Constructie / Civiele Techniek) bent ervaren met Navisworks waarbij kennis van Solibri wenselijk is.

Ben je handig met Dynamo? Dan is dat een absolute pre!

Bij onze opdrachtgever krijg jij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekend pensioen en reiskostenvergoeding.

Daarnaast kun je naast een serieuze werksfeer ook een hoop gezelligheid verwachten met leuke bedrijfsuitjes en interessante projectbezoeken.

 • Onze opdrachtgever is een toonaangevend en onderscheidend onafhankelijk ingenieursbureau in constructieadvies. Toonaangevend vanwege hun deskundigheid en kwaliteit;
 • onderscheidend dankzij hun oog voor detail en proactieve en betrokken werkwijze. Door het verenigen van functionaliteit, esthetiek, duurzaamheid en veiligheid in optimale constructieve ontwerpen dragen we zij bij aan het vormgeven en optimaliseren van de gebouwde wereld om ons heen, nu en in de toekomst.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier