Floor Manager
PVH CORP
Lelystad Outlet
2 dagen geleden

About the Company

Tommy Hilfiger is een internationaal, iconisch lifestyle brand dat reeds jarenlang en met enige bravoure het Nederlandse modelandschap kleur geeft en mee bepaalt.

Voor onze Tommy Hilfiger Stores in de regio Lelystad zijn we op zoek naar een dynamisch talent om ons team te versterken.

Position Description

De belangrijkste taak van de Floor Manager is het efficiënt managen van de winkelvloer om zo het hoogste niveau van klantenservice, verkoop en winst te bereiken.

Hij / zij ondersteunt de Store Manager en Assistant Store Managers bij het beheren van alle personeels-, product- en merchandisingfuncties, bedrijfsprocessen en resultaten voor zijn / haar winkel.

De FM ondersteunt het Senior Management Team bij het aansturen en motiveren van het team om uitstekende service te bieden aan alle klanten.

Daarnaast ondersteunt de FM het Senior Management team voor het generen van omzet en winst, verliezen te minimaliseren en ervoor te zorgen dat de winkel visueel onderscheidend is en onberispelijk onderhouden wordt.

De rol van de Floor Manager is om de productiviteit van de werknemers te maximaliseren, te zorgen voor de naleving en consistente uitvoering van het beleid en de procedures van het bedrijf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier