Senior adviseur werktuigbouwkundige installaties (gebouwen)
Arcadis
Rotterdam, NL
22 uur geleden

Wat ga je doen?

Als senior adviseur W installaties pak je zelfstandig de verantwoordelijkheid voor uitdagende multidisciplinaire projecten.

De projecten zijn complex en hebben aanzien. Vanuit de klantvraag en jouw vakinhoudelijke kennis adviseer je opdrachtgevers over installatieconcepten van gebouw gebonden installaties.

Waarbij je in staat bent het brede spectrum van het vakgebied te bedienen en de verbinding legt naar de grote thematische vraagstukken zoals Smart Buildings, de Energietransitie, Duurzaamheid, Klimaatadaptatie.

Je bent een spin in het web in het projectteam en weet mensen en processen goed te managen. Essentieel is het kunnen beheersen van projecten op de aspecten budget, tijd en kwaliteit waarbij de klant nadrukkelijk betrokken wordt in dit proces.

Als projectleider / adviseur weet je hoofd van bijzaken te onderscheiden en hak je knopen door op basis van beschikbare feiten en alternatieven.

In je projecten wordt je ondersteund door een senior adviseur op het gebied van conceptuele installatietechnische keuzes en strategische aspecten in het project.

Onze ideale kandidaat beschikt over een gezonde drive gecombineerd met ambitie en brede en sterke kennis van projectleiding en -

management binnen multidisciplinaire projecten.

De organisatie

De adviesgroep SBS&P maakt onderdeel uit van de marktgroep Real Estate Design & Consultancy (RED&C). Een zeer complete marktgroep die alle disciplines in huis heeft om integraal een gebouw te realiseren en tevens het gehele projectmanagement te verzorgen.

De marktgroep Real Estate Design & Consultancy, onderdeel van de divisie Gebouwen, is een hechte marktgroep die gezien de aard van de projecten inziet dat het delen van kennis en samen werken met verschillende disciplines leidt tot de meest optimale en duurzame oplossing voor de klant.

De adviesgroep SBS&P geeft strategisch en tactisch advies binnen het gebied van de duurzame gebouwgebonden installaties en vertaalt deze naar conceptuele, innovatieve en duurzame ontwerpen op het gebied van gebouw gebonden werktuigkundige, elektrotechnische en sanitaire installaties t.

b.v. multidisciplinaire projecten met een internationaal karakter. De lat iedere keer weer hoger leggen is kenmerkend voor de adviesgroep.

Dat betekent dat ze hoge eisen aan zichzelf en alle betrokken partners stellen.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een hbo of universitair werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding of gelijkwaardig verkregen door werkervaring;
 • Je hebt kennis van de installatietechnische Nederlandse wet- en regelgeving;
 • Je hebt circa vijf jaar werkervaring in de wereld van gebouwgebonden installaties;
 • Je bent flexibel, toont inzet en betrokkenheid met een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent in staat de vraag achter de vraag te doorgronden om van daaruit een ontwerp te starten, te doorlopen en tot een goed einde te brengen;
 • Je bent in staat om een engineering team aan te sturen en intern het ontwerp af te stemmen met andere ontwerpdisciplines;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Relevante ervaring als projectleider;
 • Ervaring en kennis van Revit / BIM is een pre.
 • Wat bieden wij?

  Onze visie is al snel onze passie geworden : . Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  Dag in dag uit. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team.

  De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

  Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project-

  en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Onze mensen krijgen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme .

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier