Helpende
Randstad
NIJMEGEN, NL
1 dag geleden

Een luisterend oor, hulp bij de persoonlijke en huishoudelijke verzorging. Jij snapt wat jouw cliënten nodig hebben! Jij bent dan ook de helpende die zij iedere keer weer graag zien.

En daarom ben ik op zoek naar jou.

Misschien ben je net klaar met de opleiding tot helpende of werk je al een tijdje maar wil je een keer met een andere doelgroep aan de slag.

Ik denk hierin graag met je mee. Samen gaan we bekijken waar jij je het beste op je plek voelt zodat jij met veel plezier naar je werk gaat.

Als helpende biedt jij mensen hulp met taken zoals wassen, aankleden en het begeleiden bij het eten. Je vindt het belangrijk om ervoor te zorgen dat de mensen die je helpt, met een fijn gevoel de dag doorkomen.

Je neemt de tijd voor ze en creëert een vertrouwensband. Kortom : als helpende maak je het leven van jouw cliënten een stukje makkelijker.

Misschien voel jij je helemaal thuis binnen de ouderenzorg, en vind jij het prettig om in een grote instelling te werken zodat je veel verschillende ervaringen kan opdoen.

Of misschien wil jij liever in de gehandicaptenzorg aan de slag, in een kleinschalige instelling. Er zijn meerdere mogelijkheden.

De voordelen op een rijtje :

 • We gaan samen in gesprek over wat bij je past
 • Jij geeft aan hoeveel uur je beschikbaar bent
 • Je krijgt een salaris conform de CAO en afhankelijk van ervaring
 • bent in het bezit van een diploma helpende
 • bent bereidt om een VOG (verklaring omtrent gedrag) aan te vragen
 • Heb je vragen of wil je eerst telefonisch eens overleggen, bel me dan gewoon even op! Ik ga graag met je bekijken waar jij als helpende het beste tot je recht komt.

  Ik ben te bereiken op : 024-3823610 of 06-83269072. Of mail me op : marleen.migchelbrink nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Marleen Migchelbrink

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier