Medior Werkvoorbereider
Building Heroes
Omgeving Ede, Utrecht
1 dag geleden
source : uta-jobs.nl

Profiel opdrachtgever : Zo kan het ook! Een uitspraak die vaak valt bij deze bouwer aan tafel. Het is een kwaliteitsbouwer die collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan.

Ze werken graag met echte spullen . Dit betekent dat hun organisatie graag investeert in goede pc’s, software, auto’s, gereedschap, enz.

Deze aannemer werkt met circa. 40 collega’s in omgeving Ede. Ze begeleiden, adviseren en ontzorgen onze opdrachtgevers van A t / m Z.

Met o.a. een eigen ontwerp afdeling zijn ze in staat om dit te realiseren. Dit doen ze bijna allemaal binnen een straal van 15 kilometer rondom Ede.

Deze regionale focus gaat samen met de kwaliteit in adviseren, begeleiden en bouwen. Ze zijn een ambitieus bedrijf die als doel heeft om het beste allround bouwbedrijf van de regio te worden.

Goed zijn in ontwikkeling t / m oplevering is kenmerkend voor hun koers. Functie inhoud : Als Medior Werkvoorbereider bij deze aannemer, bereid je projecten voor vanaf ontwikkelingsfase tot oplevering.

Omdat je in deze functie overal bij betrokken wordt krijg jij alle facetten van het bouwen mee. Je bent al vroeg in het traject in gesprek met je opdrachtgever en onderaannemers om het project tot een succes te maken.

Je werkt in verschillende teams aan projecten. Samen vorm je altijd een compleet bouwkundig team om elk project tot een succes te maken.

Je voorbereiding als Werkvoorbereider bestaan uit : Tekenwerk, planning en materiaal aanleveren. Een vlekkeloos bouwproces met weinig faalkosten en tevreden opdrachtgevers begint bij de kwaliteit van jouw werkvoorbereiding.

Tot de oplevering ben je betrokken en ben je als team verantwoordelijk voor het succes. Je werkt aan projecten waarbij je alle facetten van de bouw meemaakt. Functie eisen :

 • Minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider;
 • Ervaring met moderne software;
 • Affiniteit met BIM Bouwkundige kennis;
 • Kwaliteit is jouw 1e prioriteit;
 • Bereid om te investeren in jezelf.
 • Geboden wordt :

 • Bruto maandsalaris vanaf € 3000,- t / m € 6000,- per maand (afhankelijk van senioriteit);
 • Schakelen met een bouwkundig team op niveau;
 • Eigen projecten in de regio Ede en omstreken;
 • Weinig aanbestedingswerk;
 • Opleidingen en cursussen worden gestimuleerd;
 • Goede faciliteiten zoals laptop, telefoon en vervoer van de zaak.
 • Over het bedrijf : BUILDING HEROES is meer dan een vacaturebank, intermediair, recruitment- of detacherings-, of werving- & selectie bureau.

  De wereld verandert en dit vraagt om minder hiërarchische, duurzamere en vooral vele leukere manieren van werken. Leiderschap maakt plaats voor verbinding en dienstbaarheid voor passie.

  Teambelang prevaleert altijd boven louter eigenbelang en ontwikkeling boven sec resultaat.Samen met onze opdrachtgevers en de allergrootste talenten uit het vak weten wij zo steeds een krachtig statement over de toekomst van bouw en infra te maken.

  En vooral over de rol die elke professional en iedere organisatie, inclusief wijzelf, vandaag de dag op zich dient te nemen.

  De manier waarop wij met elkaar werken en van elkaar leren kent hierdoor een totaal andere dimensie.Building Heroes maakt iedereen bewust van zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om deze nieuwe ontwikkeling vorm te geven.

  Want het vraagt wat van alle partijen. Zowel van onze professionals als onze opdrachtgevers en zeker ook van onszelf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier