Technisch beheerder werktuigbouwkunde
Eminent
Amsterdam, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als technisch beheerder ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van diverse complexe technische installaties van klanten en het laten uitvoeren van alle soorten onderhoud.

Jij hebt contact met opdrachtgevers en denkt mee in het aandragen van oplossingen om de installaties op de juiste manier te laten functioneren.

Samen met de rest van je collega's zorg je voor het (commercieel en relationeel) uitbouwen en verdiepen van de relatie met opdrachtgevers.

Je verzorgt de input voor het bewaken van de voortgang en de gemaakte kosten. Verder maak je de periodieke, financiële rapportages voor je collega die daar weer voor verantwoordelijk is.

Je geeft op een motiverende en stimulerende wijze leiding aan "jouw" team van monteurs.

Interesse? Neem contact op met Mickel Liebrecht, 06 - 18 73 33 61, m.liebrecht eminentgroep.nl

Functieeisen

In deze functie ben je voor meerdere klanten het gezicht van de opdrachtgever, een representatieve houding is dus van belang.

Daarnaast is het belangrijk dat je brede technische kennis hebt omdat je zeer diverse installaties tegenkomt in je dagelijkse werk. We vragen het volgende :

 • Afgeronde MBO 4 opleiding richting installatietechniek;
 • Minimaal 4 jaar ervaring als (service)monteur installatietechniek of 1 jaar als technisch beheerder;
 • Een regelneef met technische basis;
 • Communicatief vaardig om de klant te kunnen informeren;
 • Een teamspeler.
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit familiebedrijf bestaat inmiddels ruim 35 jaar. De start werd eind jaren '80 gemaakt met een traditioneel installatiebedrijf bestaande uit 10 medewerkers.

  In eerste instantie bestond de klantenkring grotendeels uit particulieren. Het dienstenpakket omvatte voornamelijk loodgieterswerk en standaard elektra.

  Door constant kwaliteit te leveren en meer kennis van techniek te blijven ontwikkelen groeide dit bedrijf in de loop der jaren gestaag.

  Vandaag de dag bestaat dit familiebedrijf uit meer dan 1.000 medewerkers verspreid over meerdere landelijke vestigingen.

  Klanten kunnen terecht voor allerhande installaties, van computergestuurde gebouwautomatisering tot en met klimaatsystemen gecombineerd met intelligente bronsystemen.

  Dankzij de dagelijkse enthousiaste inzet van alle medewerkers is groei van dit bedrijf de komende jaren ook gegarandeerd.

  Kies je ervoor om bij dit bedrijf aan de slag te gaan dan heb je de kans om mee te groeien dankzij opleidingen in het eigen opleidingscentrum en actieve begeleiding van ervaren professionals.

  Arbeidsvoorwaarden

  Uiteraard mag je ook een aantal dingen van ons verwachten. Het volgende heb je sowieso al in je broekzak :

 • Bovengemiddeld salaris dat past bij jouw leeftijd, ervaring en kennis;
 • 38 (!) vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen en 13 ATV);
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek : Technische Installatiebedrijven;
 • Flexibele werktijden met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Regionale projecten;
 • Een plek van waaruit je gigantisch kunt doorgroeien.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier