Junior assistent projectleider civiele techniek Zwolle
Moteq
Zwolle
19 uur geleden

Wat jij gaat doen

Als Junior assistent projectleider (civiele techniek) ben jij betrokken bij diverse projecten vanaf het startpunt tot aan de oplevering.

In de verschillende bouwfasen ben jij mede het aanspreekpunt en zet je jouw kennis in om het project in goede banen te leiden.

Ook ben jij de vraagbaak van het projectteam en draag je bij aan de realisatie van de gestelde werkzaamheden van het team.

In de afwisselende functie van junior projectleider leer je alle aspecten van het vak kennen, zodat je kunt doorgroeien naar een zelfstandige projectleider.

Met het Traineeship Projectmanagement civiele techniek word jij een specialist in onder andere risicomanagement, EMVI, UAV-

gc en Systems engineering. Hierdoor weet jij straks als geen ander hoe je een project tot een succes maakt! Zo kan jij tijdens je baan als Junior assistent projectleider (civiele techniek) je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Als Junior assistent projectleider (civiele techniek)heb jij :

 • een diploma van een relevante HBO- of WO-opleiding (of bijna afgerond)
 • 0-2 jaar werkervaring
 • een (afstudeer)stage of project dat aansluit op het programma (geen must, maar een pré)
 • Wat wij bieden

  In één jaar ga jij je naast je baan verdiepen in de civiele techniek. Jouw programma is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak.

  Zeven dagen vakinhoud. Vijf dagen persoonlijke training. Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt. Ook krijg je :

 • de opleiding volledig betaald
 • een jaarcontract bij Voort
 • een leuk salaris
 • intensieve begeleiding van Voort én de opdrachtgever
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • Waar jij gaat werken

  In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt.

  Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier