Pega consultant - Banking
CGI
Amsterdam, Netherlands
6 dagen geleden
source : Experteer

Position Description Wil jij werken op het snijvlak van business en IT binnen de bancaire sector? Heb je ervaring met PEGA en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière?

Dan zijn we op zoek naar jou!Wat ga je doen?Als PEGA consultant ben je betrokken bij het leveren van uitdagende PEGA-oplossingen.

Je werkzaamheden bestrijken een breed terrein en zijn zeer afwisselend. Van het installeren en upgraden van Pega tot werken aan projecten met decisioning, robotics en artificial intelligence en case-management aspecten.

Je werkt voor diverse opdrachtgevers waarbij kennis van en ervaring met continuous delivery, automated testing en deployment belangrijk is.

Als lid van een DevOps-team ben je verantwoordelijk voor het veranderen en onderhouden van de geleverde IT-oplossingen. Je houdt hierbij rekening met operationele aspecten zoals onderhoud, stabiliteit, performance en beveiligingseisen.

Vanuit Nederland bedienen we op PEGA vlak ook andere landen binnen Europa. Wanneer je ambitie hebt om internationaal te werken biedt deze rol daarvoor ook zeker de mogelijkheid.

Wat breng je mee? Je bent een allrounder binnen het DevOps team. Je bent sociaal en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je durft de verantwoordelijkheid te nemen voor het volledige software-ontwikkelingsproces. Daadkrachtig, doortastend, met de drive om continu te verbeteren. Daarnaast heb je :

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding met een sterke IT component;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van systemen met behulp van PEGA;
 • Minimaal een PEGA CSSA certificering;
 • Kennis van decisioning, artificial intelligence en robotics is een pré.
 • It is required to have an excellent command of the Dutch languageWaar kom je terecht? Als PEGA consultant kom je te werken voor de business unit Banking binnen onze sector Financial Services.
 • CGI speelt een vooraanstaande rol bij de veranderingen in de financiële wereld. Wij werken voor en met ruim 2.500 financiële instellingen op honderden locaties wereldwijd.

  Daardoor begrijpen wij de uitdagingen in deze markt. In veel gevallen bouwen wij met onze klanten aan de bank en verzekeraar van de toekomst.

  Wij helpen hen bij transformaties en het realiseren van groei en winstgevendheid. Daarbij maken wij gebruik van een breed portfolio aan services en oplossingen.

  Betere klantbediening, ondersteuning bij nieuwe regelgeving en efficiënte inzet van informatietechnologie zijn belangrijke thema’s.

  Tevens helpen wij financiële instellingen en hun klanten zich te beschermen tegen de bedreigingen die de digitalisering met zich meebrengt.

  Wij willen het beste uit jou halenWanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend. Are you ready to be part of something dynamicMeer informatieMeer informatie over de inhoud van de vacature?

  Neem contact op met Nagesh Dhaninkal via +31 0)6 46 765 208 Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of via recruitment.

  nl cgi.com.Bezoek voor meer informatie over CGI : Category : Development / EngineeringPlaats : Amsterdam, Noord-Holland, NederlandPosition ID : J1119-1327Type dienstverband : Full Time

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier