Chauffeur koeltransport Tilburg
Logistic Force
Tilburg, NL
16 dagen geleden

Locatie : Tilburg / Opleidingsniveau : lbo,mbo

Files? tropische temperaturen? Jij houdt je hoofd koel. Maar je lading koeler.

Dat je naar een vacature Chauffeur Koeltransport zoekt, zegt iets over jou. Namelijk dat je niet snel in paniek bent, want rijden met gekoelde vracht is een extra verantwoordelijkheid.

Zeker als je wilt dat de boel’ knispervers bij de klant aankomt. En dat wil je, want anders zou je geen koeltrailer besturen.

Die gedrevenheid beloont Logistic Force graag. Met een fair salaris. Met persoonlijke aandacht. En met opleidingskansen.

Klinkt cool? Solliciteer!

Als koeltransport Chauffeur...

heb je altijd een VIP aan boord, namelijk je lading. En een VIP lading verdient een VIP behandeling. Want wat vers je vrachtwagen ingaat, moet er van jou ook vers weer uitkomen.

En dus check je regelmatig of de temperatuur goed is. Vooral natuurlijk als het buiten bloedheet is. Of wanneer je langer onderweg bent dan je hoopte.

De beloning voor al jouw goede zorgen : tevreden klanten die boter-verse producten ontvangen. Met een glimlach.

Werklocatie : Tilburg

Wat heeft een koeltransport chauffeur?

Een koel hoofd. Niet omdat jebij min vijftien met open raam rijdt, maar omdat je weet dat je onder alleomstandigheden koel moet blijven.

Ook als er een keer een storing optreedt ofde buitentemperatuur hoog oploopt, weet jij je vracht in topconditie af televeren!

Wat is onmisbaar?

 • Wat standaard in je achterzak zit : je CE, je code 95 en je chauffeurspas
 • Dat jij je echt verantwoordelijk voelt voor je lading
 • Dat je goed om kunt gaan met onverwachte situaties
 • Dat je passie hebt voor het vak van Koeltransportchauffeur
 • Hoe we je terug betalen?

  Met een eerlijk salarisvolgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar veel belangrijker, zijn de extraatjes’.Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering.

  Bovendien investeren we injouw ontwikkeling. Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Jezou niet de eerste Koeltransportchauffeur zijn die afstudeert’ aan de LogisticForce Academy! Als jij ambities hebt, helpen wij je op weg.

  Het bewijs? 1 op de3 Logistic Force chauffeurs gaat bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-winvoor iedereen. En een win-

  win waar we trots op zijn!

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Ben jij de chauffeur waar wij naar op zoek zijn?

  Reageer dan snel voordat iemand anders je voor is!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier