Parttime Schoonmaakmedewerker
VLS Schoonmaak
Zwijndrecht, NL
6 dagen geleden

Parttime schoonmaakmedewerker Zwijndrecht

VLS is met haar 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler.

VLS is trots op haar prominente rol als groot werkgever en ook het resultaat : schoonhouden. Dankbaar werk dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze 1500 medewerkers.

Het is de basis van ons succes, de professionaliteit en expertise van VLS. Daarom doen vele tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten.

VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een 10 uur per week. Ben jij iemand die flexibel is en die graag werkt onder goede arbeidsomstandigheden, samen met leuke collega’s en met genoeg doorgroeimogelijkheden.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor een opdrachtgever in Zwijndrecht. We zoeken iemand die parttime inzetbaar is binnen een kantooromgeving.

De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. De schoonmaakwerkzaamheden vinden plaats van 16 : 00 tot 18 : 00 uur. In totaal betreft de functie 10 uur per week.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier