Gezinsverzorger
Beter Thuis Wonen Thuiszorg B.V.
Balkbrug, Overijssel, Nederland
11 uur geleden

Wat breng jij als Gezinsverzorger met je mee?

Werk jij graag in een klein team en bouw jij graag een band op met jouw cliënten? Dan is dit de vacature voor jou! Voor het team Appingedam zijn wij op zoek naar gemotiveerde en flexibele medewerkers.

Het verzorgen en begeleiden van cliënten, het bieden van huishoudelijke ondersteuning en een luisterend oor behoort tot je takenpakket als helpende plus.

Net als onze andere medewerkers ben je collegiaal, cliëntgericht en in het bezit van een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen.

Omdat je altijd werkt met zeer kwetsbare mensen ben je integer en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je in bezit van een diploma Helpende Zorg & Welzijn aangevuld met certificaten (het intern behalen van deze certificaten behoort tot de mogelijkheden)

Jouw werkomgeving als Gezinsverzorger :

Beter Thuis Wonen Thuiszorg heeft een breed aanbod aan thuiszorg diensten. Wij ondersteunen mensen bij verpleging en verzorging, huishoudelijke ondersteuning, ambulante begeleiding, casemanagement dementie, palliatieve zorg en 24-uurs zorg.

Deze diensten bieden wij in de gebieden rondom de regiokantoren. Deze kun je onder andere vinden in Appingedam, Hoogezand, Assen, Deventer, Emmen, Noordscheschut, Slagharen, Zwolle en Steenwijk.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen.

Als Gezinsverzorger ben je o.a. verantwoordelijk voor :

 • Helpt de cliënt bij ADL-activiteiten zoals aan- / uitkleden, wassen, in en uit bed komen, toiletgang en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt;
 • Verricht verzorgende werkzaamheden zoals het aantrekken van steunkousen, het aanbrengen van oog-, oor-, en neusdruppels, zalven en het aanreiken van medicatie;
 • Begeleidt de cliënt bij maaltijdbereiding, het verrichten van huishoudelijke taken en het plannen en beheren hiervan. Begeleidt opvoeders bij de opvang, verzorging en begeleiding van kinderen en signaleert relevante veranderingen van de cliënt en rapporteert aan de leidinggevende;
 • Begeleidt de cliënt bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leefpatroon zodat deze zelf de regie in het dagelijks leven kan oppakken.

  Functie-eisen :

 • Diploma Helpende Zorg & Welzijn, aangevuld met de certificaten Medicatie aanreiken / Steunkousen aan-, en / of uittrekken;
 • Kennis van werkvoorschriften;
 • Ervaring in de zorg is een pre;
 • In bezit van rijbewijs en auto.
 • Beter Thuis Wonen biedt jou als Gezinsverzorger :

  Een uitdagende functie voor een periode van een half jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Beter Thuis Wonen Thuiszorg biedt naast een passend salaris conform de CAO VVT een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en flexibele werkdagen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier