Oproepkracht zorgassistent Interne Oncologie
Antoni van Leeuwenhoek
Amsterdam, Netherlands
19 dagen geleden

Jouw functie binnen onze afdeling

In de functie van zorgassistent binnen het Antoni van Leeuwenhoek maak je deel uit van ons verpleegkundig team op de verpleegafdeling interne oncologie, onderdeel van de Medische Oncologische Disciplines.

De patiëntenzorg op deze afdeling bestaat overwegend uit intensieve diagnostiek, behandeling met intensieve chemotherapie, combinatietherapie, complicatiezorg en palliatieve zorg.

Samen met een gemotiveerd team werk je mee aan deze zorg. Onze afdeling heeft 34 bedden, verdeeld over twee vleugels, met twee teamleiders, een afdelingshoofd, collega zorgassistenten, afdelingsassistenten, secretaresses, oncologieverpleegkundigen en oncologieverpleegkundigen in opleiding.

Als zorgassistent verricht je werkzaamheden onder verantwoordelijkheid van een (oncologie)verpleegkundige. Een van de teamleiders is je direct leidinggevende.

Je werkt volgens een afwisselend rooster gedurende dagdiensten van 7.30 tot 16.00 uur of avonddiensten van 14.30 tot 23.00 uur en in de weekenden.

Jouw voornaamste werkzaamheden in deze functie bestaan uit :

 • Het assisteren bij of het zelfstandig uitvoeren van taken in de directe patiëntenzorg onder supervisie van een verpleegkundige
 • Het zelfstandig uitvoeren van (vitale) controles van de patiënten
 • Het verzorgen van transport van materialen zoals geneesmiddelen en laboratoriumbenodigdheden en het aanvullen van benodigdheden ten behoeve van de vleugels (spuiten, infusievloeistoffen, naalden e.d.)
 • Ondersteuning bieden aan verpleegkundigen bij de niet directe patiëntenzorg
 • Het verrichten van huishoudelijke taken op de afdeling zoals het schoonhouden van rolstoelen, infuuspalen, gordijnen, magazijn, nachtkastjes en het leegruimen van de spoelruimtes
 • Jouw profiel

  Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

 • Jij hebt de opleiding MBO Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) afgerond en je hebt enkele jaren ervaring als zorgassistent binnen een ziekenhuis.
 • Jouw enthousiaste en flexibele houding typeert je als collega. Je bent behulpzaam en geduldig. Bovendien is jouw inlevingsvermogen een kwaliteit die je graag inzet tijdens je werk.
 • Je bent pro actief en klantvriendelijk.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed.
 • Je bespreekt verbeterpunten in het verlenen van de zorg en randvoorwaarden.
 • Hygiëne, veiligheid en ordelijkheid staan bij jou hoog in het vaandel.
 • Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

  Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal.

  Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen.

  De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring tussen € 1.

  703,- en € 2.534,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 30. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier