Analist KYC, ABN AMRO
ABN AMRO Den Bosch
's-Hertogenbosch, Noord Brabant
23 uur geleden

Over de functie

Als Analist Know Your Client’ werk je op de afdeling Retail en Private Banking van ABN AMRO in Den Bosch. Jij richt je samen met je collega’s , op het detecteren van corruptie-, witwas-, en terrorismefinancieringspraktijken bij particuliere klanten van de bank.

Het is jouw taak om criminaliteit op te sporen en risico’s uit te sluiten.

Dit doe je door jouw klanten zo goed mogelijk te leren kennen. Wanneer een nieuwe klantrelatie wordt aangegaan, start je met het analyseren van het klantdossier.

Wie zijn zij? Met wie doen zij zaken en wat is de herkomst van hun vermogen? Dat zijn vragen die jij stelt en vervolgens onderzoekt.

Op basis van jouw analyse beoordeel jij tot welke risicogroep een klant behoort en welke vervolgstappen er nodig zijn, passend bij de huidige wet- en regelgeving.

Daarnaast worden er ook structureel periodieke reviews uitgevoerd op de klant.

Over het bedrijf

Via Randstad ga je als KYC Analist aan de slag bij ABN AMRO in Den Bosch op de afdeling Detecting Financial Crime (DFC). Deze afdeling is gecreëerd om bij te dragen aan een veilige en eerlijke financiële toekomst.

Hun slogan is dan ook : Banking for better, for generations to come . Naast je dagelijkse werk is er ook genoeg ruimte voor (persoonlijk) ontwikkeling, gezondheid, inspiratie, plezier en betrokkenheid.

En dat draagt er weer aan bij dat ABN AMRO samen met jou bouwt aan een succesvolle afdeling. Maar natuurlijk blijven wij je vanuit Randstad ook coachen en begeleiden tijdens je loopbaan bij ABN.

Je bent nieuwsgierig en superhandig in het doorspitten van digitale informatie. De juiste data heb jij dan ook binnen no-time gevonden.

Ook ben je positief ingesteld, analytisch en klantgericht. Je bent enthousiast, een teamplayer en gedreven. Je wilt jezelf continu verbeteren en staat open voor veranderingen die ervoor zorgen dat het team beter wordt.

Verder zoeken wij iemand met :

 • Afgeronde juridische of financiële studie op hbo- of wo-niveau, zoals criminologie, rechten, bedrijfskunde of MER;
 • Fulltime (36-40 uur) beschikbaar vanaf oktober
 • Minimaal 1 jaar fulltime werkervaring;
 • Analyses verwoord jij transparant, duidelijk en doelgericht dankzij je goede schriftelijke vaardigheden;
 • Mondeling kun jij je goed uitdrukken in het Nederlands en Engels, omdat je regelmatig (internationaal) klantcontact hebt;
 • Kennis van CDD / KYC, financiële criminaliteit en / of in de financiële dienstverlening is een pluspunt. Heb je dit niet, dan leer je dat eerst tijdens diverse trainingen aan de ABN AMRO Academy.
 • Salaris van € 2.789,- tot € 3.109,- bruto per maand;
 • Inwerktraject : wet- en regelgeving, financiële zaken, systemen en tools, administratieve zaken, en fraudesignalering komen hierin aan bod;
 • Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en aanvullend waardevast pensioen;
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding en coaching door Randstad, mogelijkheid tot thuiswerken en vele opleidingen en trainingen via de DFC Academy van ABN AMRO;
 • Hard werken vinden ze bij ABN net zo belangrijk als plezier, gezondheid en leuke borrels.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier