GZ Psycholoog Zaandam en omgeving
Evean
zaandam
6 dagen geleden

Ligt jouw hart in de ouderenzorg? Wil jij een kwalitatieve bijdrage leveren aan verschillende doelgroepen binnen de ouderenzorg?

Wil jij jezelf voor langere tijd binden aan onze organisatie om mee te bouwen aan een deskundig en hecht team en de relaties met onze cliënten en bewoners?

Evean heeft dankbare bewoners en collega’s die op jou wachten! Kom in gesprek met ons om meer over Evean en deze vacature als GZ psycholoog Zaandam en omgeving te weten te komen of reageer op deze baan door direct op de sollicitatiebutton te klikken.

Deze baan is ook interessant voor ZZP’ers die naast hun variabele inkomen ook een vast dienstverband van minimaal 16 uur willen hebben.

Thuis bij Evean, hier kom je te werken :

De afdeling Psychologie van Behandelzaken bestaande uit 2 GZ-psychologen en 9 basispsychologen Wij zijn o.a. betrokken bij de (ambulante) geriatrische revalidatie zorg, chronisch somatische zorg en psychogeriatrie.

We werken multidisciplinair samen met o.a. specialisten ouderengeneeskunde en basisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, maatschappelijk werk, PMT, logopedisten en zorgcollega’s.

De rol als GZ-psycholoog is binnen Evean een hele zelfstandige. Jij werkt niet (alleen) in opdracht van een SO of arts, maar volgens je eigen inzicht en expertise.

Wij vinden het belangrijk om de inhoud van het vak GZ-psycholoog, de kennis en werkzaamheden met elkaar te delen. Zo zijn en blijven we goed op elkaar afgestemd en kunnen we vanuit verschillende invalshoeken naar casuïstiek blijven kijken.

Iedereen brengt binnen onze vakgroep namelijk weer andere kennis, kunde en ervaring met zich mee. Wij zijn lid van de Psychogeriatrische Dienst (PgD) en wisselen zodoende ook expertise uit.

De onderlinge sfeer in het team is goed. Er is een open cultuur waar je jezelf kunt zijn en waar je collega’s voor jou klaarstaan.

Jouw inbreng en mening worden zeer gewaardeerd en gerespecteerd. Nieuwe collega’s geven aan zich welkom te voelen in ons team.

Collega’s zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar en betrokken bij elkaars leven.

Er wordt hard gewerkt maar ook veel met elkaar gelachen. Detail is dat we onze overleggen altijd doen onder het genot van een kop koffie of thee en dat een reep chocolade daarbij zeker niet ontbreekt! Dit alles maakt het een aangename werksfeer die er voor zorgt dat jij jouw werk met plezier zult doen.

Evean is een van de grootste zorgaanbieders in Noord-Holland. Dit maakt Evean een interessante werkgever omdat je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je carrière vorm te geven zoals jij dat wilt.

De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op verschillende locaties van Evean binnen Amsterdam en de Zaanstreek. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer (met veelal gratis parkeergelegenheid op eigen terrein).

Hoe zorgt Evean voor jou?

Wanneer je bij Evean in dienst treedt krijg jij :

 • Salaris conform CAO VVT FWG 65 € 3.707,64 tot € 5.584,67 o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Een contract voor 24 tot 36 uur per week en een contract voor 12 maanden met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd (jij kunt dus zelf bepalen of jij parttime of fulltime wil werken waardoor jij zelf de regie hebt over jouw persoonlijke balans tussen werk en privé)
 • Een reiskostenvergoeding
 • Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals :

 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Fiscale voordelen (bv smartphone / (elektrische) fiets / aanvullende reiskosten / of de mogelijkheid om extra verlofdagen aan te kopen)
 • Netto bonus conform bonusregeling bij het aandragen van een nieuwe collega
 • Diverse verlofregelingen, waaronder bijvoorbeeld ouderschapsverlof
 • Pensioenvoorzieningen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Collectieve ziektekostenverzekering
 • Persoonlijke ontwikkeling :

  Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Maar wij ook! Daarom bieden wij jou volop mogelijkheden om als persoon, qua kennis of wat betreft vaardigheden te kunnen groeien of te specialiseren.

  Evean biedt diverse opleidingsmogelijkheden aan. Bijvoorbeeld :

 • Het volgen van interne of externe opleidingen (hiervoor is een studie- of opleidingsbudget beschikbaar)
 • Het bijwonen van congressen en symposia
 • Deelnemen aan workshops van de PgD
 • Dit is de rol van je leven :

  Door jouw eigen inbreng of expertise op een bepaald gebied of gebieden en affiniteit ten aanzien van een bepaalde doelgroep of afdeling voer jij zelf de regie uit over jouw rol en de inhoud van deze functie.

  Jouw werk is erg gevarieerd waardoor jij je zeker niet zult vervelen. Niet alleen omdat je te maken krijgt met een diversiteit aan cliënten maar ook inhoudelijk heb je veel afwisseling en taken of verantwoordelijkheden om jezelf helemaal in vast te bijten.

  Ook zal jij een bedrage leveren aan de opleiding van collega’s in opleiding tot GZ-psycholoog en de bevordering van de kwaliteit van leven van bewoners en revalidanten.

  Wat jouw werk ook zo bijzonder maakt zijn de toekomstige eerstelijns behandelingen, het begeleiden van PioG’s, dat jij een bijdrage kan en mag geven in het beleid (zoals WZD, wetenschappelijke commissie, projecten rondom intimiteit en seksualiteit in het verpleeghuis, ethische commissie).

  Kortom, er liggen nog heel veel mooie dingen op jou te wachten.

  Jij voelt je thuis bij Evean omdat :

 • Jij zelf een duidelijke visie hebt op de zorg en daarmee ook op de rol van jou als psycholoog binnen het verpleeghuis
 • Jij met jouw enthousiasme en gedrevenheid een bijdrage kunt leveren aan onze dienstverlening voor zowel bewoners als collega’s
 • Jij creatieve ideeën hebt, deze durft te ventileren en actief een bijdrage kunt leveren aan het verwezenlijken hiervan
 • Jij vanuit deskundigheid en ervaring ondersteuning kunt bieden aan zorg- en behandelteams
 • Afhankelijk van het aantal uren dat jij het team gaat versterken is thuiswerken zeker bespreekbaar. Jij herkent je in de kernwaarden van Evean : Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar, Samen.

  Wat breng jij mee om de juiste zorg te verlenen?

 • Jij bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog met ervaring in, of affiniteit met, de ouderenzorg
 • Bij indiensttreding dien je een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier