Product Designer Innovation (Only for Dutch speakers)
NN
Locatie The Hague, Netherlands
4 dagen geleden

JOB DESCRIPTION

Wij helpen innovatie proposities binnen verschillende domeinen waarin NN actief is, met het experimenteren en groeien tot waardevolle digitale platformen om op dagelijkse basis dichter bij onze klanten en partners te staan.

Dé optimale gebruikerservaring voor onze klanten : dat is je missie. Je gebruikt jouw product design skills om samen met je collega’s business proposities om te vormen tot goede en bruikbare producten waar wij onze klanten nieuwe diensten mee zullen aanbieden.

Deze baan waarbij je veel ruimte krijgt voor jouw creativiteit en veelzijdigheid, biedt je een salaris van maximaal € 5.

095 per maand op basis van 36 uur.

Jouw impact als Product Designer Innovation bij NN

De spin in het web, dat is wat jouw rol gaat zijn! Als een echte multi-taskende achtpotige product designer binnen het innovatie team (Catapult) ben jij verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de customer journey, het vertalen van experiment resultaten tot UX / UI design, branding, partnerintegratie en ben jij de link tussen de gebruiker, business / marketing en engineers.

Hierbij coördineer en ontwerp je innovatie proposities van het begin tot de scale-up fase binnen de Strategic Transformation Office (STO) van NN en zie je ideeën in eigen handen vorm krijgen en landen bij de gebruikers.

Jouw ondernemerschap en capaciteiten om het geheel te overzien zorgen ervoor dat je een propositie uitdaagt om zo goed mogelijk te passen bij de eisen van de doelgroep, met de juiste aansluitingen bij eventuele dienstverlenende partners.

Dit allemaal gericht op het efficiënt en snel bouwen, maar ook het presenteren van gave, innovatieve en waardevolle digitale dienstverleningsplatforms die de toekomst van NN kunnen gaan vormen.

Met jouw werk maak je het mogelijk voor NN om zelf te experimenteren met innovatieve proposities binnen verschillende business units.

Natuurlijk houd je ook zelf alle ontwikkelingen in je vak bij. Wij geven je ruimte en de mogelijkheden om je kennis te verrijken en jezelf te ontplooien.

Wat je gaat doen

Je gaat je team helpen met het oplossen van échte klantproblemen door erop toe te zien dat het volledige UX design proces wordt toegepast van onderzoek naar gebruikers tot de validatie van nieuwe ideeën.

Uiteraard hou je je bezig met :

 • Proactief strategisch bijdragen aan het opzetten en vertalen van experimenten vanuit de design thinking principes en de NN Innovation Method’
 • Je kan als creatieveling behoeftes en problemen van de doelgroep vertalen naar waardevolle UX / UI, diensten en functies binnen een MVP, om deze vervolgens met growth-hackers samen te ontwikkelen en optimaliseren
 • Goede samenwerking met externe partners en stakeholders van de innovatie proposities
 • User research ondersteunen en gebruiken zodat we problemen omdraaien in gevalideerde oplossingen. Je bent hierin een sparringpartner voor het NN Research team
 • Naast je verantwoordelijkheden in het team, help je de vakvolwassenheid van UX Design verder te ontwikkelen als lid van het NN UX gilde
 • Met wie je werkt

  Als product designer sluit je aan bij een jong, dynamisch en snelgroeiend team van 20+ full stack engineers en 3 designers.

  Je integreert vaak met één of twee ontwerpers of engineers in multi-disciplinaire teams binnen verschillende business units.

  Binnen Group IT is het delen van kennis van belang. Zo werken de ervaringen van de één als een vliegwiel voor de ander. Je werkt zowel nationaal als internationaal met externe marketingbureaus, commerciële en businesspartners.

  Zo raak je van alles aan en leer je elke keer meer over diensten, partners, marketingstrategieën en technologieontwikkelingen.

  Kortom : veel variatie in teamsamenstellingen met veel ruimte om je kennis te verrijken in verschillende disciplines.

  Buiten het team maak je deel uit van het NN UX gilde. Hier delen we met meer dan 30 designers kennis en inspiratie, bespreken we standaarden, gezamenlijke doelstellingen en professionele ontwikkeling.

  Wat je meebrengt

 • Een afgeronde relevante hbo- of wo-diploma
 • 5 jaar ervaring Product Designer in een Agile startup / bureau omgeving
 • Ervaring met het toepassen van je skills op het gebied van user research, strategisch product design, information architecture en (mobile) interaction design en branding
 • Ervaring met ideation technieken, het faciliteren van creatieve sessies en samenwerken met andere collega’s om gedragen’ designs te realiseren
 • Ervaring met moderne design en prototyping tools, met name Figma (Organization)
 • Blijf je ontwikkelen

  Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens.

  Wij helpen je hierbij met :

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot netwerk van (UX) collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen
 • Arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

  Jij bent meer dan alleen een collega en dat snappen we bij NN heel goed. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij.

  Wij stellen je in staat arbeidsvoorwaarden te kiezen die voor jou belangrijk zijn. Denk aan het bijkopen van extra vakantiedagen en flexibele werktijden.

  Je maakt met je leidinggevende en collega’s afspraken over tijd- en plaats onafhankelijk werken, zodat je je werkritme aan kunt passen aan je privé-wensen.

  Ook (voorlopig online) sportlessen en thuiswerkvergoedingen voor internet en een goede werkplek horen daarbij. Daarnaast krijg je bij ons :

 • Salaris tussen € 3.566,64 - € 5.095,20 afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Collectieve pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 6%
 • 194,4 verlofuren op basis van een werkweek van 36 uur (dat zijn 27 vakantiedagen bij een werkweek van 5 dagen) en één Diversiteitsdag
 • 13de maand en vakantiegeld wordt maandelijks uitbetaald bij je salaris
 • NS Business Card 2e klas, waarmee je 7 dagen per week onbeperkt kunt reizen. Reis je liever met eigen vervoer? Dan kun je de gemaakte zakelijke- en woon-werk kilometers declareren
 • Vanwege Covid-19 werken NN collega’s nog grotendeels vanuit huis en bereiden we ons voor op de combinatie van thuis (of elders) en op kantoor werken.

  De officiële standplaats van deze functie is Den Haag.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

  Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

  Solliciteer direct!

  Heb je nog vragen over de vacatre of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Marije Ledeboer (Senior Recruiter) via 0622908463 of via marije.ledeboer nn-group.com.

  Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van NN en we staan niet open voor interim / freelance opdrachten en / of kandidaten of acquisitie door bureaus.

  Alvast bedankt voor je begrip.

  Solliciteer Bewaar vacature

  Email deze vacature naar :

  Email deze vacature naar jezelf of een vriend. Jouw naam E-mailadres van de ontvanger

  Succes!

  Your email is on its way...

  Mislukt!

  E-mail is niet verzonden

  Ons sollicitatieproces

  CV screening

  Jouw CV en motivatie worden door de recruiter en manager bekeken.

  Je ontvangt een reactie binnen twee weken.

  Stap 2

  Interview(s) & online Assessment

  We streven ernaar binnen een week het eerste gesprek in te plannen. Voorafgaand aan je tweede gesprek vragen we je een online Assesment te maken.

  Zijn we een match?

  Dan ontvang je van ons een aanbieding. De recruiter loopt samen met jou het aanbod door.

  Welkom bij NN

  Aanbieding geaccepteerd? Gefeliciteerd! Om alles ook administratief goed

  te regelen starten we de pre-employment Screening en sturen we jouw arbeidsovereenkomst toe.

  Past NN bij jou?

  Bij NN vinden we je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als wat je kan. Doe de 'CompanyMatch' test en ontdek in hoeverre we bij elkaar passen. Doe de test

  Ontvang notificaties van vergelijkbare vacatures

  Je ontvangt wekelijks updates

  Enter Email address (Required) E-mailadres mag niet leeg zijn Please enter valid email Success! Successfully subscribed for similar jobs Failure! You have already subscribed for this job Failure! Failed to subscribed for similar jobs

  Succes!

  Succesvol ingeschreven voor vergelijkbare vacatures

  Profielaanbevelingen

  No recommendations found

  Vergelijkbare vacatures

  No recommendations found

  Anderen bekeken ook

 • Agility Expert
 • Categorie Customer & Operations Locatie The Hague, Netherlands External

  Als Agility Expert werk je bij C&C als Scrummaster. Als Scrummaster ben je verantwoordelijk voor het uitdragen van een Agile mindset binnen de organisatie.

  Je stimuleert flexibiliteit, samenwerking en...

  Solliciteer Agility Expert

 • Senior UX Designer Bank
 • Categorie Marketing & Communicatie Locatie Rotterdam, Netherlands External

  De optimale gebruikerservaring voor onze klanten : dat is jouw missie. Je gebruikt jouw UX design skills om samen met je collega’s klantproblemen snel om te draaien in gefundeerde verbetervoorstellen waar...

  Solliciteer Senior UX Designer Bank

 • Propositiemanager
 • Categorie Marketing & Communicatie Locatie Arnhem, Netherlands External

  We zoeken uitbreiding in het OHRA Marketingteam met een propositiemanager particuliere schadeverzekeringen. Een nieuwe collega die precies weet wat onze klanten willen en daar passende proposities bij...

  Solliciteer Propositiemanager

 • IT Young Potential Programma
 • Categorie Tech, Security & IT Services Locatie The Hague, Netherlands External

  IT Young Potential Programma. Als Young IT Potential heb jij de ambitie om dé IT’er van de toekomst worden. Je hebt een afgeronde IT opleiding en wilt graag aan de slag binnen een grote organisatie, waar...

  Solliciteer IT Young Potential Programma

 • Senior IT Risk Manager
 • Categorie Audit & Risk Locatie The Hague, Netherlands External

  Do you want to become our colleague IT Risk manager in an interesting, dynamic and international company? Trusted advisor, added value, knowledge and experience are key in this function! It's possible...

  Solliciteer Senior IT Risk Manager

  No recommendations found

  NN e-library

  Bij NN vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom geven we je 100 gratis

  e-business books cadeau! Download direct een e-book passend bij jouw carriere. Download e-book

  Over NN

  Wij helpen mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. De wereld waarin we leven mag dan veranderen, wat er echt toe doet voor mensen, blijft hetzelfde.

  Familie, vrienden, liefde, gezondheid, thuis en werk natuurlijk ook. Met jouw inzet maken we onze dienstverlening persoonlijker en rele-vanter.

  Zo kunnen we als organisatie echt het verschil maken vanuit al onze merken : Nationale-Nederlanden, NN Investment Partners, ABN AMRO Verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank, Zicht en OHRA. Lees meer

  Ontmoet onze tech-collega's

  Vijai Ramcharan - Innovation Architect, cultuursnuiver en familieman

  Toen ik 11 jaar was, in de jaren 80, nam mijn oudere broer mij een keertje mee naar de V&D, waar zo’n Commodore stond. Mijn broer liet mij daar zien hoe je een simpel computerprogrammaatje kon schrijven, waarna je naam in een soort animatie op het scherm verscheen.

  Prachtig was dat! Het gevoel dat je iets kunt creëren, vond ik heel cool. Je kunt wel zeggen dat ik van jongs af aan een techneut in hart en nieren ben.

  Inmiddels werk ik bij NN als Innovation Architect aan technische innovaties die passen bij een bedrijf in transformatie.'

  Lees meer

  Marco Kerstens - IT Engineer, gamer en Lord of the Rings-fan

  Met mijn collega’s kan ik over veel meer dan alleen het werk praten. Over mijn hobby’s bijvoorbeeld. Ik houd van fantasy.

  Boeken, films, games. The Lord of the Rings. The Witcher. Dat werk. Ik vind het heel leuk om te zien hoe mensen andere werelden kunnen verzinnen.

  Daarnaast mag ik graag gamen. Ik ben best wel competitief ingesteld en doe ook mee aan online toernooitjes. Als je hierover gesprekken voert ontdek je grappig genoeg dat er veel meer collega’s zijn die iets met fantasy en gamen hebben.’

  Lees meer

  Martijn Walter - Digital Technical Solution Analist en innovator

  We kunnen er niet omheen : IT is van cruciaal belang voor NN. De concurrentie wordt immers steeds groter. Nieuwe aanbieders bedienen zich van de modernste IT-technieken.

  Het is dus belangrijk dat je de aansluiting behoudt. Werken aan een state-of-the-art IT-infrastructuur is een hele uitdaging.

  Ook omdat we hier en daar met verouderde computersystemen werken. Deze systemen moeten wel optimaal geïntegreerd worden met nieuwe technologieën om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van de gebruikers.'

  Lees meer

  Wouter van Enk -DevOps Engineer

 • Met z’n negenen zijn we met ons team verantwoordelijk voor het wereldwijde beheer van de desk- en laptops van onze interne klanten;
 • niet alleen voor de hardware, maar ook voor de operating systems en software die erop staan. De vrijheid en verantwoordelijkheid die wij als team hebben zijn voor mij redenen geweest om voor NN te kiezen.

  Je bepaalt hier zelf wat je doet en hoe je dat doet. Verder trokken mij de bijna onbegrensde opleidingsmogelijkheden aan.

  Heb je bepaalde interesses? Of wil je je ontwikkelen in een bepaalde richting of positie? NN geeft je alle support.’ Lees meer

  Roxana Gogorici -DevOps Engineer

  Al sinds mijn kindertijd ben ik geïnteresseerd in technologie. In mijn eerste baan was ik als junior network administrator verantwoordelijk voor de bedrading van computernetwerken.

  Toen ik DevOps ontdekte, wilde ik er zo veel mogelijk over leren. Het idee om aan beide kanten van de technologiesector te werken sprak me aan.

  Je moet kennis hebben van de ontwikkelkant, maar ook met een operationele bril kunnen kijken om oplossingen in de praktijk te laten slagen.

  Het werkveld verandert voortdurend, dus ik heb nog steeds contact met mijn oude Cisco-instructeurs. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen waaraan hun studenten werken.' Lees meer

  Mark van Straten -Lead Developer

  Imkers zijn eigenlijk allemaal nerds en vanuit hun passie kennis-experts. Kennis delen betekent verbinding maken. Het gaat mij dan ook niet primair om de software, maar om het bij elkaar brengen van mensen.

  Als kennisambassadeur zoek ik de gebruikers op, probeer te begrijpen tegen welke problemen zij aanlopen, zoek alle stukjes van de complexe puzzel bij elkaar en ontwikkel samen met mijn team software die er voor hen toe doet.

  Maar hoe weet je nou of je strategie goed heeft uitgepakt? Uiteindelijk zie je het aan de resultaten die je boekt of dat nou de honing is of op het werk.’ Lees meer

  Mike Wallet -Cyber Security Specialist

  Soepel. Digitaal. Kennismaking. Teams. Werken op afstand. Deze vijf steekwoorden kenmerken mijn eerste maanden bij NN. Vraag je mij een zin van vijf woorden?

  Dan zeg ik : Ondanks corona erg goed geland". De eerste maanden waren wel even wennen. Want door de coronacrisis werkte ik meteen volledig vanuit huis.

  Maar je wordt daarbij goed ondersteund. Zo werd mijn laptop thuis afgeleverd. Ook de digitale onboarding was uitstekend geregeld.

  Vooraf ontving ik een app met informatie over het bedrijf. Zo word je echt klaargestoomd voor je eerste werkdag.' Lees meer

  Matthijs van der Meijden -Cloud Engineer

  Wat ik miste in mijn vorige baan heb ik bij NNIP gevonden. Je krijgt hier van meet af aan vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

  Zo heb ik dankzij de flexibiliteit van NN een paar weken remote gewerkt bij mijn vriendin in Oekraïne. Bovendien heb ik mij hier verder kunnen ontplooien.

  Zo werken we hier continu met state of the art technologie, en word ik aangemoedigd om daarvan gebruik te maken. Mijn manager geeft mij dus alle ruimte, zolang mijn interne klanten maar tevreden zijn.’ Lees meer

  Lejon Bergman -Full Stack Developer

  Nationale-Nederlanden is een divers bedrijf. Ik vind dat fijn. Er zijn hier veel plekken waar je nieuwe dingen kunt leren en tegelijk kunt voortborduren op wat je al hebt geleerd.

  En waar je dus kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Kijk maar naar mijn overstap van Back End naar Full Stack. Maar ook een overstap naar een ander bedrijfsonderdeel behoort hier tot de mogelijkheden.

  Als je voor jezelf een pad hebt uitgestippeld zijn de kansen eigenlijk onbegrensd.’ Lees meer

  Erik Ammerlaan -Full Stack Engineer en orgelspeler

  Een groter contrast lijkt bijna niet mogelijk : klassieke muziek spelen op een eeuwenoud orgel én werken in het innovatieteam van NN.

  Maar voor mij vullen deze rollen elkaar juist heel goed aan. Naast mijn passie voor techniek, is muziek ook heel belangrijk in mijn leven.

  Ik heb beide nodig om me compleet te voelen. Een orgel bespeel je met handen en voeten, in je eentje bedien je als het ware een heel orkest.

  Je bent dus zeer bepalend in de klank die wordt gecreëerd. Soms speel ik voor toeristen die de kerk komen bezoeken, dat is ontzettend leuk!'

  Lees meer

  Manuel Mazarredo - Auditor, Ethical Hacker, vader, Black Belt en Ironman

  Bij een audit stel ik vragen om te controleren of processen, systemen en de mensen die ermee werken, doen wat ze moeten doen.

  Als Ethical Hacker ga ik een stapje verder, daarbij stel ik systemen en mensen echt op de proef door tot het uiterste te gaan.

  Werkt het in extreme omstandigheden?' is de vraag die ik eigenlijk stel en om hem te beantwoorden gedraag ik me letterlijk als een crimineel.

  Zowel digitaal als fysiek probeer ik in te breken in systemen, data centers, of soms gewoon op de werkvloer op klaarlichte dag.

  Hoe mensen hierop reageren laat zien hoe goed NN voorbereid is op echte criminaliteit.'

  Lees meer

  Aafke Croockewit - UX Designer, DJ en kitesurfer

  Het uiteindelijke ontwerp van een product hangt af van veel factoren. In die zin lijkt het proces wel een beetje op mijn tweede liefde : kitesurfen.

  Als het waait ga ik vaak uit werk linea recta naar het strand. Dan zit mijn hoofd nog vol met informatie en losse ideeën, maar zodra ik op mijn surfboard sta, ben ik alleen maar bezig met hoe de wind staat, hoe de golf breekt en hoe ik die het beste kan nemen.

  Op basis daarvan probeer je patronen te herkennen en neem je beslissingen, vertrouwend op je eigen kennis, kunde en kracht.

  Het mooiste is als alles perfect samenkomt, dat geeft echt een kick.'

  Lees meer

  Peter Klapwijk - DevOps Engineer en tech-blogger

  Net als de meeste developers, vind ik nieuwe tech-tooling heel interessant. Zo werken we hier met Configuration Manager, de traditionele, on-premises oplossing van Microsoft voor het beheren van al onze laptops.

  Maar hierin zijn natuurlijk continu ontwikkelingen. Op die manier ontdek ik steeds nieuwe dingen en houd ik mijn kennis up-to-date.

  We werken bijvoorbeeld stapje voor stapje aan het veilig beheren van laptops vanuit de cloud met Microsoft Intune. Dat past naadloos bij de transitie van NN naar veilig werken in de cloud.'

  Lees meer

  Bas Slingerland - Security Officer, amateurastronoom en spin in het web

  Bij NN mag ik één dag per week aan mijn eigen ontwikkeling besteden. Ik volg workshops en ontdek nieuwe technologieën. Het is echt onvoorstelbaar hoe snel je dan groeit.

  Die groei is cruciaal in een omgeving waarin mijn collega’s voortdurend aan het innoveren zijn. Stilstand is dan achteruitgang.

  Daarnaast doe ik mee met het IT Young Potential Programme van NN. Je leert het bedrijf, andere vakgebieden en andere professionals kennen, en bouwt zo een netwerk op.

  Dit programma is echt een enorme kans om te ontdekken wat bij je past.’

  Lees meer

  Folmer Bouten - IT Lead Chatbots & Conversational Interfaces en gitarist

  Eigenlijk had ik na mijn eindexamen nog geen idee wat ik wilde gaan doen. Het moest in elk geval iets zijn dat ik interessant vond.

  Met mijn ouders kwam ik vroeger in Rome. De klassieke oudheid boeide mij, en zo kwam ik uit op archeologie. Maar al snel ontdekte ik dat dit een nogal academische en statische wereld was, met beperkte perspectieven.

  Toen heb ik mij ontwikkeld in de richting van IT. Niet helemaal onverwacht, want thuis was ik altijd al met computers aan het hobbyen, en bij archeologie had ik eerder ook databases gebouwd.'

  Lees meer

  Vijai Ramcharan - Innovation Architect, cultuursnuiver en familieman

  Toen ik 11 jaar was, in de jaren 80, nam mijn oudere broer mij een keertje mee naar de V&D, waar zo’n Commodore stond. Mijn broer liet mij daar zien hoe je een simpel computerprogrammaatje kon schrijven, waarna je naam in een soort animatie op het scherm verscheen.

  Prachtig was dat! Het gevoel dat je iets kunt creëren, vond ik heel cool. Je kunt wel zeggen dat ik van jongs af aan een techneut in hart en nieren ben.

  Inmiddels werk ik bij NN als Innovation Architect aan technische innovaties die passen bij een bedrijf in transformatie.'

  Lees meer

  Marco Kerstens - IT Engineer, gamer en Lord of the Rings-fan

  Met mijn collega’s kan ik over veel meer dan alleen het werk praten. Over mijn hobby’s bijvoorbeeld. Ik houd van fantasy.

  Boeken, films, games. The Lord of the Rings. The Witcher. Dat werk. Ik vind het heel leuk om te zien hoe mensen andere werelden kunnen verzinnen.

  Daarnaast mag ik graag gamen. Ik ben best wel competitief ingesteld en doe ook mee aan online toernooitjes. Als je hierover gesprekken voert ontdek je grappig genoeg dat er veel meer collega’s zijn die iets met fantasy en gamen hebben.’

  Lees meer

  Martijn Walter - Digital Technical Solution Analist en innovator

  We kunnen er niet omheen : IT is van cruciaal belang voor NN. De concurrentie wordt immers steeds groter. Nieuwe aanbieders bedienen zich van de modernste IT-technieken.

  Het is dus belangrijk dat je de aansluiting behoudt. Werken aan een state-of-the-art IT-infrastructuur is een hele uitdaging.

  Ook omdat we hier en daar met verouderde computersystemen werken. Deze systemen moeten wel optimaal geïntegreerd worden met nieuwe technologieën om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van de gebruikers.'

  Lees meer

  Wouter van Enk -DevOps Engineer

 • Met z’n negenen zijn we met ons team verantwoordelijk voor het wereldwijde beheer van de desk- en laptops van onze interne klanten;
 • niet alleen voor de hardware, maar ook voor de operating systems en software die erop staan. De vrijheid en verantwoordelijkheid die wij als team hebben zijn voor mij redenen geweest om voor NN te kiezen.

  Je bepaalt hier zelf wat je doet en hoe je dat doet. Verder trokken mij de bijna onbegrensde opleidingsmogelijkheden aan.

  Heb je bepaalde interesses? Of wil je je ontwikkelen in een bepaalde richting of positie? NN geeft je alle support.’ Lees meer

  Roxana Gogorici -DevOps Engineer

  Al sinds mijn kindertijd ben ik geïnteresseerd in technologie. In mijn eerste baan was ik als junior network administrator verantwoordelijk voor de bedrading van computernetwerken.

  Toen ik DevOps ontdekte, wilde ik er zo veel mogelijk over leren. Het idee om aan beide kanten van de technologiesector te werken sprak me aan.

  Je moet kennis hebben van de ontwikkelkant, maar ook met een operationele bril kunnen kijken om oplossingen in de praktijk te laten slagen.

  Het werkveld verandert voortdurend, dus ik heb nog steeds contact met mijn oude Cisco-instructeurs. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen waaraan hun studenten werken.' Lees meer

  Mark van Straten -Lead Developer

  Imkers zijn eigenlijk allemaal nerds en vanuit hun passie kennis-experts. Kennis delen betekent verbinding maken. Het gaat mij dan ook niet primair om de software, maar om het bij elkaar brengen van mensen.

  Als kennisambassadeur zoek ik de gebruikers op, probeer te begrijpen tegen welke problemen zij aanlopen, zoek alle stukjes van de complexe puzzel bij elkaar en ontwikkel samen met mijn team software die er voor hen toe doet.

  Maar hoe weet je nou of je strategie goed heeft uitgepakt? Uiteindelijk zie je het aan de resultaten die je boekt of dat nou de honing is of op het werk.

  Lees meer Career site cookie settings Personal information

 • Jobalert
 • Legal information
 • Privacyverklaring
 • Security
 • Copyright 2020 NN Group

  b108720d30ee4745b2efc0cdc0415526var buildNum Date.now(),scriptEle document.createElement("script");scriptEle.async !0;scriptEle.

  src "https : / / d7pkvxpsevxsc.cloudfront.net / career-bot / prod-ir / prod-ir.js?v x3d"+buildNum;var getScripts document.

  getElementsByTagName("script"),inSertBotScript document.getElementsByTagName("script") getScripts.length-1 ;inSertBotScript.

  parentNode.insertBefore(scriptEle,inSertBotScript);(function(b,c,d,a,e) b a b a ;b a .push( "gtm.start" : (new Date).getTime(),event : "gtm.

  js" );b c.getElementsByTagName(d) 0 ;c c.createElement(d);a "dataLayer"! a?" x26l x3d"+a : "";c.async !0;c.src "https : / / www.

 • googletagmanager.com / gtm.js?id x3d"+e+a;b.parentNode.insertBefore(c,b) )(window,document,"script","dataLayer","GTM-TH4HWV");
 • function(b,e,f,g,a,c,d) b.fbq (a b.fbq function() a.callMethod?a.callMethod.apply(a,arguments) : a.queue.push(arguments) ,b.

  fbq (b. fbq a),a.push a,a.loaded !0,a.version "2.0",a.queue ,c e.createElement(f),c.async !0,c.src g,d e.getElementsByTagName(f) 0 ,d.

 • parentNode.insertBefore(c,d)) (window,document,"script","https : / / connect.facebook.net / en US / fbevents.js");fbq("init","1510761449155807");
 • fbq("track","PageView"); linkedin partner id "94776";window. linkedin data partner ids window. linkedin data partner ids ;
 • window. linkedin data partner ids.push( linkedin partner id);(function() var b document.getElementsByTagName("script") 0 ,a document.

  createElement("script");a.type "text / javascript";a.async !0;a.src "https : / / snap.licdn.com / li.lms-analytics / insight.

 • min.js";b.parentNode.insertBefore(a,b) )(); window.dataLayer window.dataLayer ;function gtag() dataLayer.push(arguments) gtag("js",new Date);
 • gtag("config","AW-867935345");gtag("config","AW-844875409");gtag("event","page view", send to : "AW-867935345" );(function(c) function d(a) if(!(this instanceof d))return new d(a);
 • a a ;var b a.context "body";"string" typeof b&&(b h.querySelector(b));if(!b)throw Error("Unable to find context "+b);this.

 • context b;this.minHeight a.minHeight 0;this. marks ;this. tracked ;this. config percentages : each : ,every : ,pixels : each : ,every : ,elements : each : ,every : ;
 • a n(this. checkDepth.bind(this),500);b this. update.bind(this);var g n(b,500);c.addEventListener("scroll",a,!0);c.addEventListener("resize",g);
 • this. artifacts timer : q(b),resize : g,scroll : a function r(a) return a.handlers.map(function(b) return b.bind(this, data : depth : a.

 • depth,label : a.label ) ) function p(a) var b Math.floor(a.numerator / a.n),g;for(g 1;g< b;g++)a.callback(g*a.n) function q(a) var b m();
 • return setInterval(function() m()! b&&(a(),b m()) ,500) function m() var a h.body,b h.documentElement;return Math.max(a.scrollHeight,a.

  offsetHeight,b.clientHeight,b.scrollHeight,b.offsetHeight) function t(a) a a.getBoundingClientRect().top-(a.scrollHeight-a.

 • clientHeight) / 2;var b void 0! c.pageYOffset?c.pageYOffset : (h.documentElement h.body.parentNode h.body).scrollTop;return a+b function u() function n(a,b) var g,e,d,l null,c 0,f function() c new Date;
 • l null;d a.apply(g,e) ;return function() var k new Date;c (c k);var h b-(k-c);g this;e arguments;0>

  h?(clearTimeout(l),l null,c k,d a.apply(g,e)) : l (l setTimeout(f,h));return d function v() var a ,b;for(b in d)a b u;c.

  ScrollTracker a if(c.navigator.userAgent.match( / MSIE 678 / gi))return v();var h c.document;d.prototype.destroy function() clearInterval(this.

  artifacts. timer);c.removeEventListener("resize",this. artifacts.resize);c.removeEventListener("scroll",this. artifacts.

  scroll,!0) ;d.prototype.on function(a,b) var g this. config; "percentages","pixels","elements" .forEach(function(e) a e && "each","every" .

  forEach(function(c) a e c &&a e c .forEach(function(a) g e c a g e c a ;g e c a .push(b) ) ) );this. update() ;d.prototype.

  update function() this. calculateMarks();this. checkDepth() ;d.prototype. calculateMarks function() function a(a,b) return function(b,c) var g b.

  getBoundingClientRect().top-h. context.getBoundingClientRect().top;d( label : a+" "+c+" ",depth : g,handlers : e.elements.

  every a ) function b(a) return function(a) var b Math.floor(a*c / 100);d( label : String(a)+"%",depth : b,handlers : e.percentages.

  every f ) function g(a) return function(b) d( label : String(b)+"px",depth : b,handlers : a ) delete this. marks;this. fromTop t(this.

  context);this. marks ;var e this. config,c this. contextHeight(),d this. addMark.bind(this),h this,f;if(!(c

  c&&!this. tracked c &&(a c .forEach(function(a) a() ),this. tracked c !0) ;d.prototype.reset function() this. tracked ;this.

  marks ;this. update() ;d.prototype. contextHeight function() return this. context! h.body?this. context.scrollHeight-5 : this.

  context.clientHeight-5 ;d.prototype. currentDepth function() var a this. context;var b a.offsetHeight;var d "CSS1Compat" h.

  compatMode?h.documentElement : h.body;d d.clientHeight;a a.getBoundingClientRect();b Math.max(0,0 this. fromTop?a : -1 ;d.

  prototype. addMark function(a) var b a.depth;this. marks b (this. marks b ).concat(r(a)) ;c.ScrollTracker d )(this);(function(c) function d() var d c.

  ScrollTracker();d.on( percentages : each : 10,90 ,every : 25 ,function(c) dataLayer.push( event : "scrollTracking",attributes : pixels : c.

  data.depth,distance : c.data.label,label : google tag manager "GTM-TH4HWV" .macro(7) ) );delete c.ScrollTracker "loading"! document.

 • readyState?d() : document.addEventListener("DOMContentLoaded",d) )(window);setTimeout(function() document.cookie "jobtitle x3d ;
 • expires x3d Thu, 01 Jan 1970 00 : 00 : 00 GMT";var a document.getElementsByClassName("job-title") 0 .textContent;document.

 • cookie "jobtitle x3d"+a+";domain x3d.nn-careers.com;path x3d / " ,500);setTimeout(function() document.cookie "jobcategory x3d ;
 • expires x3d Thu, 01 Jan 1970 00 : 00 : 00 GMT";var a document.getElementsByClassName("job-category") 0 .textContent;document.

 • cookie "jobcategory x3d"+a+";domain x3d.nn-careers.com;path x3d / " ,500);setTimeout(function() document.cookie "jobcountry x3d ;
 • expires x3d Thu, 01 Jan 1970 00 : 00 : 00 GMT";var a document.getElementsByClassName("country") 0 .textContent;document.

 • cookie "jobcountry x3d"+a+";domain x3d.nn-careers.com;path x3d / " ,500);
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier