begeleider
Randstad
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar jouw vaste baan als (persoonlijk) begeleider? Hou jij van het begeleiden van groepen van een hoger niveau en een flexibel rooster?

Wij zijn op zoek naar begeleiders voor groepen licht tot matig verstandelijk beperkte cliënten met bijkomende problematiek.

Jouw focus ligt op het bieden van begeleiding en sturing aan jouw groep cliënten. Jij bent bekend met de functie van (woon)begeleider en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Tot jouw werkzaamheden zullen af en toe ook lichte ADL-taken behoren.

Wat zijn de voordelen van het werken voor Randstad?

 • Je geeft zelf aan op welke dagen jij beschikbaar bent en hebt zo zelf de regie over hoeveel jij voor ons werkt. Wel vragen wij een minimale beschikbaarheid van gemiddeld twee diensten per week.
 • Je kan natuurlijk alleen voor Randstad werken, maar je kan het werken voor ons ook combineren met een andere baan!
 • Bij ons kan je je blijven ontwikkelen als hulpverlener : Regelmatig bieden wij cursussen en trainingen, waardoor wij jou kunnen helpen om je nóg verder te ontwikkelen.
 • Wij betalen je wekelijks uit.
 • Je verdient een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg en ook een conforme reiskostenvergoeding.
 • Vanwege de strenge regelgeving in de Zorg zoeken wij begeleiders met een diploma in de Zorg. Ook is relevante werk- of stage ervaring een eis.

  Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier